Ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο εξέφρασε την ευχή η Φιορεντίνα να κερδίσει τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (29/5) στον τελικό του Conference League, όπως έκανε και η Αταλάντα στο δικό της τελικό, αυτόν του Europa League.

«Ελπίζω να κερδίσουμε την Τετάρτη, να δώσουμε αυτή τη χαρά στους ανθρώπους μας αλλά και στα παιδιά που έχουν ξοδέψει ενέργεια μέρα με τη μέρα εδώ και δύο χρόνια. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ένα συναρπαστικό ταξίδι απέναντι σε αξιόλογες ομάδες, έκανε ανατροπή με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έρχονται με αυτοεκτίμηση και είναι πολύ οργανωμένοι. Δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα λάθος, οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να είμαστε διαυγείς για να διαβάσουμε όλες τις καταστάσεις, να είμαστε ξεκάθαροι. Ας επικεντρωθούμε στον τελικό και ας μην παρασυρθούμε σε άλλες συζητήσεις, μετά θα κάνουμε τον απολογισμό», είπε και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρουμε το μονοπάτι, ξέρουμε τι έχουμε. Φτάνουμε εκεί με λίγη περισσότερη εμπειρία και ελπίζουμε ότι αυτό θα μας επιτρέψει να χαρούμε και να γιορτάσουμε με τον κόσμο μας, όπως είδαμε να κάνει η Αταλάντα τις τελευταίες μέρες».

Σχετικά με το πρωτάθλημα τόνισε: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Υπάρχει λίγη λύπη που χάσαμε κάποιους βαθμούς και λίγες θέσεις στο πρωτάθλημα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜαίρη Αργυριάδου για Δημήτρη Μακαλιά: Δεν είναι να λέμε ότι δεν είμαι εγώ του κίτρινου
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Περιπέτεια για επιβάτες πτήσης με προορισμό το Βελιγράδι