«Αγκαλιά» με τον 11ο συνεχόμενο τίτλο του στην Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν 13-9 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στον δεύτερο τελικό των πλέι-οφ, έκαναν το 2-0 στη σειρά και την Κυριακή (26/5, 16:30) θα έχουν την ευκαιρία στον Πειραιά να «τελειώσουν» το πρωτάθλημα, και μάλιστα με το απόλυτο νικών για -πέμπτη διαδοχική σεζόν.

Όπως ακριβώς και στο πρώτο παιχνίδι, ο ΝΟΒ προηγήθηκε 2-0 με τέρματα της Πάτρα και της Σλίκινγκ, αλλά πολύ γρήγορα ο Ολυμπιακός επέβαλε την ανωτερότητά του. Με εξαιρετική αμυντική λειτουργία και υπομονή στην επίθεση, απέναντι στην κλειστή άμυνα των γηπεδούχων, το συγκρότημα του Δημήτρη Κραβαρίτη πήρε προβάδισμα (4-3), με γκολ της Χυδηριώτη στην κόντρα, στα τελευταία δευτερόλεπτα της πρώτης περιόδου. Δύο συνεχόμενα γκολ της Σάντα ανέβασαν τη διαφορά στο +3 (6-3) και άλλα δύο από την Ελευθερία Πλευρίτου στο +5 (9-4), λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να αντιδράσει στο τρίτο οκτάλεπτο και μείωσε σε 9-7 και 10-8, αλλά όταν οι «ερυθρόλευκες» συγκεντρώθηκαν ξανά στην άμυνα, κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους για σχεδόν 14 λεπτά και «καθάρισαν» χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το ματς, παρά το κακό ποσοστό τους στην παίκτρια παραπάνω.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-5, 3-3, 1-1

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 2, Κρασσά, Σλίκινγκ 3, Πάτρα 1, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Γιάουστρα 1, Κουρεμέτη, Λουπάκη, Καπετοπούλου, Βάλβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 2, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μαργ. Πλευρίτου, Σάντα 2, Β. Πλευρίτου 1, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜπραντ Πιτ: Και η μικρή του κόρη άλλαξε το επίθετό της
Επόμενο άρθροΦορολογικές δηλώσεις: Αυτόματη υποβολή δηλώσεων για 1,3 εκατ. φορολογούμενους