Να καταλαγιάσει η «σκόνη» που σηκώθηκε από το θέμα της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη επιθυμούν, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, και οι δυο πλευρές.

Το πρωί της Παρασκευής (24.05.2024), η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκαν στα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά της αδελφής του, Βάσως Μαζωνάκη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωστοποίησε και τις δυο πλευρές τόσο του Γιώργου Μαζωνάκη όσο και της Βάσως Μαζωνάκη, αλλά και την απάντηση της αδελφής του στα ασφαλιστικά μέτρα του τραγουδιστή εις βάρος της για περιουσιακά θέματα.

«Αυτή τη στιγμή η πρόθεση και του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω την όποια δημοσιότητα γι’ αυτή την υπόθεση. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιαστεί με την αδερφή του ούτε στις δικαστικές αίθουσες ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, να μην φτάσουν στα δικαστήρια», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Όσον για την πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, μέσω του δικηγόρου της, Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα θα χαράξουν την όποια υπερασπιστική γραμμή. Δεν είναι όμως και αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι… Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ, ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής».

To άρθρο Τι απαντά η πλευρά της αδελφής του Γιώργου Μαζωνάκη για το δικαστικό θρίλερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧειροπέδες σε δύο άτομα που διακινούσαν ιατρικές μάσκες και self tests επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία
Επόμενο άρθροΠατήσια: Γκρέμισαν είσοδο εταιρείας και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο