«Το μόνο τρίποντο που έχει βάλει ο πρωθυπουργός, είναι το τρίποντο της ακρίβειας, διότι στην ευημερία τα σουτ του είναι όλα air ball», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας την ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη που κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να βάλουν «το τρίποντο στις ευρωεκλογές».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σημείωσε, επίσης, πως είναι «ωραίες οι εύκολες ατάκες, αλλά ο λαός μας ζει μια οδυνηρή πραγματικότητα».

«Είμαστε πρωταθλητές στην ακρίβεια. Τον Μάρτιο είχαμε υπερτετραπλάσιο πληθωρισμό στα τρόφιμα και τον Απρίλιο υπερτριπλάσιο. Στις ιδιωτικές δαπάνες υγείας είμαστε δεύτεροι και μας ξεπερνά μόνο η Βουλγαρία. Στα ενοίκια σημειώθηκε 42% αύξηση για τις οικογένειες», τόνισε.

«Στείλτε μήνυμα απέναντι στην κυβερνητική αλαζονεία»

Και προσέθεσε πως όλα αυτά κάνουν την καθημερινότητα πιο δύσκολη, σημειώνοντας ότι «γι’ αυτό στις ευρωπαϊκές εκλογές, ο ελληνικός λαός πρέπει να στείλει ένα μήνυμα απέναντι στην αλαζονεία της κυβέρνησης και να στηρίξει τη σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση που μπορεί να είναι μελλοντική κυβερνητική επιλογή».

«Για να έχουμε μια χώρα πολλών ευκαιριών για τη νέα γενιά, μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα έχουν γραμμές χρηματοδότησης για να αποκτήσουν ανταγωνιστικότητα, δίκαιη πράσινη μετάβαση και ισχυρό κοινωνικό κράτος για όλους. Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας ως κανονική ευρωπαϊκή χώρα και όχι οι πολιτικές που μας απομακρύνουν σταθερά από τον αξιακό και οικονομικό πυρήνα της ΕΕ», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧαλκίδα: Μέσω paypal και crypto τα σύγχρονα «φακελάκια» στο Δημόσιο
Επόμενο άρθροΜπαρτζώκας: «Έχουμε ακόμη έναν τίτλο… σηκωθείτε όρθιοι παρακαλώ»