Αγουροξυπνημένη αλλά όπως πάντα απαστράπτουσα και κομψή, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram από την άνεση του κρεβατιού της.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Η Ελένη Μενεγάκη με ή χωρίς μακιγιάζ αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία, και δεν φοβάται να μοιραστεί στιγμιότυπα από τη καθημερινή ζωή της. Στην πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram η ίδια «ποζάρει» με…«την τσίμπλα στο μάτι».

Ακόμη και η βασίλισσα των ψυχαγωγικών εκπομπών δείχνει το πραγματικό τη πρόσωπο στα social media,  παρόλο που σε καθημερινή βάση οι τηλεθεατές και οι θαυμαστές της την απολαμβάνουν μέσα από τις οθόνες της τηλεόρασής τους, όπου φορά εντυπωσιακά ενδύματα και έχει το κατάλληλο, για τα χαρακτηριστικά της, μακιγιάζ.

«Άλλη στην δουλειά … άλλη στο σπίτι! Καλημέρα», έγραψε η παρουσιάστρια στο post.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

//www.instagram.com/embed.js

Πολλοί από τους ακολούθους της έσπευσαν στα σχόλια για να την απωθεώσουν και να σχολιάσουν χιουμοριστικά το πως ξυπνούν εκείνοι σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη. «Ξυπνά η Ελένη; Θεότητα. Ξυπνάω εγώ; Πίνακας του Πικάσο!», έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά.

To άρθρο Εντυπωσιακή η Ελένη Μενεγάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ ξαπλωμένη στο κρεβάτι – Η ανάρτησή της στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαππάς: Μόνο 7 μικρές επιχειρήσεις στο Ταμείο Ανάκαμψης – «Ένεση» οικονομικής δημοκρατίας στα κονδύλια
Επόμενο άρθροΗ Σέλτικ έκανε το νταμπλ, 1-0 τη Ρέιντζερς στον τελικό του Κυπέλλου