Σε ρυθμούς τελικού του Europa Conference League ζει η Αθήνα, με τον Ολυμπιακό να προετοιμάζεται για τη σπουδαία αναμέτρηση κόντρα στη Φιορεντίνα, αλλά και την Ελληνική Αστυνομία να καταστρώνει τα σχέδιά της προκειμένου να μην υπάρξουν οποιαδήποτε έκτροπα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ειδικότερα, από την Ελληνική Αστυνομία έχει καταρτιστεί ένα πλαίσιο μέτρων με εντατικούς ελέγχους έξω από το γήπεδο, ώστε αφενός να διασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση των φιλάθλων, αλλά και να μην επηρεαστεί υπέρμετρα η κοινωνικοοικονομική ζωή της περιοχής.

Ενημερώνουν από σήμερα

Για το λόγο αυτό, ήδη από σήμερα οι αστυνομικοί του ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μοιράζουν στους πολίτες της περιοχής φυλλάδιο σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους στην επιτυχή υλοποίηση των αστυνομικών μέτρων που έχουν σχεδιασθεί.

Συγκεκριμένα, τους ζητείται η αποφυγή μετακίνησης με όχημα σε συγκεκριμένες οδούς, ενώ απαγορεύεται και οι στάθμευση στις συγκεκριμένες οδούς.

Οι οδοί που θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι: Λεωφόρος Δεκελείας, Εφέσου, Πίνδου, Σμύρνης, Προύσης, Αγίας Τριάδος, Επταλόφου, Δαρδανελλίων, Καλλιπόλεως, Σάββα Σαββίδη, Σάββα Σταματιάδη, Ελ Αλαμέιν και Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις συγκεκριμένες οδούς δεν θα επιτρέπεται η διέλευση με όχημα ακόμα και για επαγγελματικό λόγο, όπως οι διανομείς φαγητού, ενώ υπενθυμίζεται ότι περιμετρικά του γηπέδου θα εισέρχονται μόνο άτομα με σχετική διαπίστευση.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροH νέα γενιά startups δείχνει το μέλλον στον τουρισμό
Επόμενο άρθροO γιατρός μιας υπεραιωνόβιας αποκαλύπτει τα μυστικά της μακροβιότητά της