Η ράπερ Nicki Minaj ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ στην Ολλανδία. Τα σχετικά βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η Αμερικανίδα ράπερ Nicki Minaj συνελήφθη στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ στην Ολλανδία, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης. Η Minaj βιντεοσκόπησε μέρος των όσων έγιναν, όταν την σταμάτησαν αστυνομικοί, αναρτώντας τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο φαίνεται να ακούγεται ένας αστυνομικός να λέει στη Minaj: “Συλλαμβάνεστε”. Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι μια 41χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη ως ύποπτη για κατοχή ναρκωτικών, αλλά δεν κατονόμασε την εν λόγω γυναίκα.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Όπως μεταδίδει το BBC, η Αμερικανίδα ράπερ κατήγγειλε τις Αρχές, λέγοντας ότι πήραν τις αποσκευές της χωρίς την συγκατάθεσή της και πως πρόκειται για σαμποτάζ των περιοδειών της.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Η καλλιτέχνιδα φέρεται να ετοιμαζόταν να πετάξει στο Μάντσεστερ για μια συναυλία στο χώρο Co-op Live το βράδυ του Σαββάτου.

 

To άρθρο Η ράπερ Nicki Minaj συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ ως ύποπτη για κατοχή ναρκωτικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕυρωεκλογές: Η «μάχη» της φέτας – Ο Μαρινάκης απαντά στον Κασσελάκη
Επόμενο άρθροΒόλος: Μικροί διασώστες εκπαιδεύτηκαν στη βασική υποστήριξη ζωής