Μία σοκαριστική υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικες στην οποία εμπλέκονται εννέα άτομα, εκ των οποίων οι έξι ανήλικοι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην κοινωνία των Ιωαννίνων και όχι μόνο.

Οι κατηγορούμενοι συνευρίσκονταν με δύο ανήλικες – μία κάτω των 15 ετών και η άλλη μεγαλύτερη – από τον Ιανουάριο μέχρι πριν από λίγες μέρες, κατέγραφαν σε βίντεο τις ερωτικές πράξεις μαζί τους και στη συνέχεια διακινούσαν το υλικό μεταξύ άλλων ατόμων.

Οι κατηγορίες αφορούν γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους και πορνογραφία ανηλίκων κατά περίπτωση

Η έρευνα της Αστυνομίας

Η Ασφάλεια Ιωαννίνων αξιοποίησε πληροφορίες περί πορνογραφικού υλικού με ανήλικες και προχώρησε σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν διακριτική έρευνα με κύριο μέλημα την προστασία των δυο κοριτσιών και έτσι αποκαλύφθηκαν όλα όσα συνέβαιναν πίσω από κλειστές πόρτες.

Από την εξέταση του οπτικού υλικού, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν όντως καταγράψει τις γενετήσιες πράξεις με τις δύο ανήλικες και έτσι κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα τα οποία παραδόθηκαν στην εγκληματολογική υπηρεσία για τα περαιτέρω.

Εις βάρος των εννέα ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους και πορνογραφία ανηλίκων κατά περίπτωση, καθώς και εις βάρος των γονέων των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΖαούτης: Εντυπωσιακή μείωση 36% σε σοβαρές ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις
Επόμενο άρθροΑχτσιόγλου: Σποτ με τις υποψήφιες ευρωβουλεύτριες της Νέας Αριστεράς