Για το πρόωρο «μαύρο» της σειράς «Έρωτας Φυγάς», για την δουλειά στο σινεμά που δεν έγινε ποτέ και για το κίνημα του MeToo μίλησε ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», η αγαπητός ηθοποιός ξεκίνησε τη συνέντευξή του μιλώντας για τα ξέγνοιαστα χρόνια που έζησε ως «παιδί των Δυτικών προαστίων» στην περιοχή της Πετρούπολης. Ο Γεράσιμος Γεννατάς αναφέρθηκε στο ντόρο γύρω από την σειρά «Έρωτας Φυγάς» στην οποία συμμετείχε και που αναγκάστηκε να κοπεί παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

«Αν άλλαζα κάτι από τον εαυτό μου, όταν ήμουν μικρός, θα ήθελα να ήμουν λιγότερο φοβισμένος, Νομίζω πως είμαι ένας απαισιόδοξος άνθρωπος. Δεν μπορώ να πω πως είμαι νέας κάλος ηθοποιός, είμαι κάποιος που αναρωτιέται.

Δεν μπορώ να εξηγήσω το ότι δεν έχω κάνει ποτέ σινεμά, συνάδελφοι μου μέσα σε μια τριετία κάνουν δεκαπέντε ταινίες και είναι όλες ίδιες», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Στον “Έρωτα φυγά” στο Open κάναμε 20% και κόπηκε, γιατί; Για να βάλεις κάτι πιο φθηνό; Τα λεφτά θα μας φάνε ζωντανούς. Δεν μας δόθηκε ποτέ εξήγηση γιατί κόπηκε, μείναμε πέντε μήνες χωρίς δουλειά».

Ο Γεράσιμος Γεννατάς λέει: «Επειδή δεν είμαι από τους ηθοποιούς που έβρισκαν εύκολα δουλειά και δεν ασχολούμαι με τη δημοσιότητά μου, είμαι ακόμα χωρίς δουλειά και αν δεν βρω, δεν μπορώ να ζήσω. Ευτυχώς ήρθε μια πρόταση για το θέατρο αυτή την περίοδο και είμαι στην παράσταση “Αλιγάτορες”».

Αναφέρθηκε όμως και στο MeToo λέγοντας:  «Το κίνημα δεν βελτίωσε ουσιαστικά τα πράγματα, είμαστε στο ίδιο σημείο. Αν δούμε το αποτέλεσμα του metoo δεν είναι δικαίωση για τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες, υπήρξε το ποτάμι που κύλησε».

To άρθρο «Ο Έρωτας Φυγάς κόπηκε χωρίς εξήγηση και μείναμε 5 μήνες χωρίς δουλειά» λέει ο Γεράσιμος Γεννατάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡωμανός στον Παππά: Ή ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει συνειδητά ή δεν ξέρει να διαβάζει τα στοιχεία
Επόμενο άρθροΠάλη: Πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη διαδοχική φορά ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης