Άγνωστο φαίνεται να είναι, σύμφωνα με νέα στοιχεία, ποιοι χειρούργησαν την 57χρονη στην Πάτρα, η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από επέμβαση λιποαναρρόφησης.

Η 57χρονη όπως όλα δείχνουν δεν έχει χειρουργηθεί σε κλινική αλλά σε ιδιωτικό ιατρείο, ενώ την ίδια στιγμή φέρεται να συμμετείχε στην επέμβαση νεαρός ιατρός που δεν ήταν πλαστικός χειρουργός.

Η οικογένεια της 57χρονης πάντως και οι νομικοί παραστάτες της δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής τον ιατρικό φάκελό της από την ιδιωτική κλινική, αλλά ούτε και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της γυναίκας.

Η 57χρονη φαίνεται ότι χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό ιατρείο από γιατρό που δεν ήταν πλαστικός χειρουργός

Νέα καταγγελία

Εν τω μεταξύ, νέα καταγγελία εναντίον του γιατρού που σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες χειρούργησε την 57χρονη ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για έναν νέο άνδρα που είχε εμπιστευτεί τον ίδιο πλαστικό χειρουργό προκειμένου να προχωρήσει σε επέμβαση στα γεννητικά όργανα.

Ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο ίδιος δήλωσε ότι έκτοτε παρουσιάζει οξύτατο λειτουργικό πρόβλημα, το οποίο έχει επηρεάσει όλη του τη ζωή.

«Απευθύνθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό στη Γλυφάδα για κάποια συγκεκριμένα σημεία που ήθελα να κάνω μία λιποαναρρόφηση. Στην πορεία σκέφτηκα να κάνω και μία δεύτερη επέμβαση ταυτόχρονα. Σε κάποιο απόκρυφο σημείο, θα έλεγα. Ήταν αισθητικό το θέμα. Είναι μία απλή επέμβαση μου είπαν, δεν είναι κάτι, είναι πάρα πολύ απλό».

«Δημιουργήθηκαν κάποιες παρενέργειες. Επηρέασε αρκετά την προσωπική μου ζωή και με επηρέασε αρκετά και ψυχολογικά μέχρι και σήμερα. Μου ζήτησαν κάποια τρελά πράγματα να κάνω. Μου είπαν να χρησιμοποιώ κάποια μηχανήματα, ας πούμε, για την βελτίωση».

Ο καταγγέλλων απευθύνθηκε στη συνέχεια σε δικηγόρο και κατέθεσε μήνυση.

«Με στενοχωρεί επειδή ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, γιατί υπάρχουν αρκετά παρόμοια περιστατικά. Έχω επαφή και με άλλους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν υποστεί κάποια ζημιά πάνω στην επέμβαση», πρόσθεσε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο8 σημαντικά oφέλη για την υγεία από την κατανάλωση χυμού κράνμπερι, σύμφωνα με τους γιατρούς
Επόμενο άρθροΚασσελάκης: Η ΝΔ πάει στις ευρωεκλογές με κρυφή ατζέντα – Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιχειρήσεις