Στην αίθουσα του δικαστηρίου θα βρεθεί όπως όλα δείχνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι με την ιδιότητα του πρωθυπουργού αλλά με του συζύγου. Μέσω ανάρτησης στα social media, η Μαρέβα Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη γνωστοποίησε τη μήνυση που έχει κάνει κατά της Έλενας Ακρίτα για συκοφαντική δυσφήμιση, η οποία έχει υποβληθεί στις 14 Μαΐου.

Παράλληλα, απευθυνόμενη στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου».

«Δεν πρόκειται να ζητήσω καμία συγγνώμη» έγραψε η Έλενα Ακρίτα

Η μήνυση της συζύγου του πρωθυπουργού ήρθε μετά το εξώδικο της 5ης Απριλίου, διεκδικώντας μια συγγνώμη από την Έλενα Ακρίτα που δεν έλαβε ποτέ.

«Επαναλαμβάνω πως δεν πρόκειται να ζητήσω καμία συγγνώμη. Αυτό που θα ζητήσω είναι η άρση ασυλίας μου όπως δεσμεύτηκα να το κάνω από την πρώτη στιγμή.

Κύριε Πρωθυπουργέ θα χαρώ να τα πούμε από κοντά στα δικαστήρια», έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB δίνοντας συνέχεια στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει.

Λίγη ώρα νωρίτερα η Έλενα Ακρίτα είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε λάβει ούτε μήνυση, ούτε αγωγή από την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

«Δεν έχω πάρει ούτε μήνυση ούτε αγωγή από την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Ίσως αργότερα…», έγραψε μεταξύ άλλων.

«Η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα»

Θυμίζουμε πως την 1η Απριλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραφε πως «η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά (…)» προαναγγέλλοντας πως «η Μαρέβα θα κινηθεί νομικά» και εκείνος θα πάει μάρτυρας στο δικαστήριο για να την υπερασπιστεί. «Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος να το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου», κατέληγε η ανάρτηση του πρωθυπουργού στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦωτιά τώρα στο Άλσος Βεΐκου
Επόμενο άρθροΓιώργος Παπαδόπουλος: Το λέω και δημόσια, είμαι πλέον σε μία φάση που δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος