Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση, στην περιφερειακή Αιγάλεω, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 12:30 και δεν απειλεί κατοικίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί 43 πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 9 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες O.T.A.

Δείτε την ανάρτηση της Πυροσβεστικής

Τρεις φωτιές στο ίδιο σημείο μέσα σε λίγες μέρες – Τι ανέφερε ο Κικίλιας

Σε ανάρτηση του, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης, Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε στις φωτιές που εκδηλώθηκαν μέσα σε λίγες μέρες στην ίδια περιοχή. Ο υπουργός υπογράμμισε ότι «πλέον δεν πρόκειται περί αμέλειας αλλά εγκληματικής κατ’ επανάληψη συμπεριφοράς».

Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας ανέφερε: «Σήμερα η τρίτη πυρκαγιά μέσα σε λίγες μέρες που προλαβαίνει και αντιμετωπίζει επιτυχώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ίδια περιοχή στο όρος Αιγάλεω. Εδώ πλέον δεν πρόκειται περί αμέλειας, αλλά εγκληματικής κατ’ επανάληψη συμπεριφοράς. Παρακαλώ τους πολίτες, κάθε φορά που παρατηρούν κάτι ύποπτο να επικοινωνούν άμεσα με το 112 ή το 199».

Σημειώνεται δε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να αντιμετωπίσει στις 27 Απριλίου, στις 14 Μαϊου και στις 15 Μαϊου πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην ίδια περιοχή, στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ τεράστια κυρία του θεάτρου και ο θυελλώδης έρωτας με τον Γιώργο Παπανδρέου
Επόμενο άρθροΕπεσε κριθάρι στο δρόμο σε περιοχή της Μαγνησίας