Συνελήφθη, χθες ο πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς της του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου Κρήτης, ένας 45χρονος με καταγωγή από την Αλβανία οποίος οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.

Όμως ο έλεγχος των ανδρών του ΤΑΕ Ηρακλείου πήρε άλλες διαστάσεις όταν αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας, είχε και πλαστό δελτίο ταυτότητας. Όταν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, προέκυψε πως εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία που είχε σημειωθεί στην Αλβανία το 2014.

Το ψεύτικο όνομα με το οποίο κυκλοφορούσε οποίο εμπλέκεται σε βιασμό

Και σαν να μην έφτανε αυτό, διαπιστώθηκε πως σε βάρος του προσώπου το όνομα του οποίου δήλωσε ψευδώς στους αστυνομικούς, επιδεικνύοντας και το σχετικό πλαστό δελτίο ταυτότητας, κατηγορείται για υπόθεση βιασμού σε βάρος Ελληνίδας, το 2023 στον Άγιο Νικόλαο και για υπόθεση κοκαΐνης την ίδια χρονιά, όπως αναφέρει το creta24.gr.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο άνδρας από την Αλβανία είναι εκείνος που διέπραξε τα δύο τελευταία αδικήματα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη, χθες (25.05.2024), το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς της του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ένας (1) αλλοδαπός ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον, σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία διότι υπέδειξε στους αστυνομικούς δελτίο ταυτότητας το οποίο ήταν πλαστό, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο για παράβαση Κ.Ο.Κ..

Από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου προέκυψε ότι, σε βάρος του ανωτέρω αλλοδαπού εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία που είχαν λάβει χώρα στην Αλβανία το 2014.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤραυματισμός υπαλλήλου καθαριότητας στον Δήμο Βόλου
Επόμενο άρθροΗ τεράστια κυρία του θεάτρου και ο θυελλώδης έρωτας με τον Γιώργο Παπανδρέου