“Το πήγαμε απαλά, ήσυχα και ήρεμα στο παιδί” ομολογεί η Μαριλού Κατσαφάδου.

Για τον χωρισμό με τον πατέρα του παιδιού της και τον τρόπο που το μετέδωσε στο παιδί μίλησε από καρδιάς η Μαριλού Κατσαφάδου όταν συνάντησε την καλή της συνάδελφο, Τζένη Θεωνά το απόγευμα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο της εκπομπής “Μαμα-δες” της ΕΡΤ.

“Δεν είμαστε ζευγάρι πλέον με τον μπαμπά του Παναγιώτη, όχι, ήταν μικρός όταν χωρίσαμε εμείς. Το πήγαμε απαλά, ήσυχα και ήρεμα.

Ήταν και πολύ μικρός ο Παναγιώτης οπότε ήταν κάπως εύκολο. Θεωρώ πως σε όσο πιο μικρή ηλικία συμβεί αυτό, τόσο πιο εύκολη είναι η αλλαγή στη ζωή του και στο περιβάλλον του, που αλλάζει και δεν είναι πια τρία άτομα αλλά δύο και τέλος. Τα βρήκαμε μεταξύ μας” εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

“Είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Πιστεύω ότι αν οι γονείς είμαστε αποφασισμένοι, σίγουροι και ήρεμοι, η μετάβαση μπορεί να γίνει για το παιδί ομαλά.

Ακριβώς γιατί ο καθένας μας πρέπει να είναι και καλά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα τόσο πολύ σοβαρό ζήτημα, όπως είναι το μεγάλωμα ενός παιδιού”.

“Πρέπει να είσαι καλά, λοιπόν, αν δεν είσαι καλά… Δεν μου έχει φέρει ο γιος μου κάτι, κάποια ερώτηση, που να με έχει δυσκολέψει.

Πιστεύω όμως και να συνέβαινε αυτό θα έβρισκα τον τρόπο να το αντιμετωπίσω” πρόσθεσε ακόμα η Μαριλού Κατσαφάδου.

To άρθρο Μαριλού Κατσαφάδου: Δεν είμαστε ζευγάρι πλέον με τον μπαμπά του γιου μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Προβληματίζει» ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστική ο Τούρκος εμπρηστής
Επόμενο άρθροΕπιμένει η Αλ Σαμπάμπ για τον Ντιμπάλα