Θετικές είναι οι εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος πρόκειται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αύριο (27.05.2024), ενώ η κατάστασή του παραμένει σταθερή.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Σταρόβας έπαθε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, ωστόσο η πορεία του παραμένει σταθερή. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα», ο τραγουδιστής θα βγει από το Τζάνειο το πρωί της Δευτέρας. Το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη δεν του άφησε κάποια βλάβη, ενώ η κολπική μαρμαρυγή και η υψηλή πίεση αντιμετωπίστηκαν κατόπιν φαρμακευτικής αγωγής και φροντίδας των θεραπόντων ιατρών.

Η ομιλία του Δημήτρη Σταρόβα έχει αποκατασταθεί, αλλά όχι πλήρως, ενώ περπατάει κανονικά. Βέβαια, χρειάζεται να κάνει κάποιες λογοθεραπείες για να ανακτηθεί πλήρως η ομιλία του, τις οποίες θα συνεχίσει στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται από την Τετάρτη 15 Μαΐου, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη και από την πρώτη στιγμή είχε στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Τον έχει αναλάβει πλέον η καρδιολογική κλινική, έδειξε να σταθεροποιείται, όλες οι τιμές ήρθαν σε κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη», είχε δηλώσει η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα μετά το επεισόδιο της κολπικής μαρμαρυγής.

To άρθρο Νέες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα – Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣεισμός ταρακούνησε την Κω | in.gr
Επόμενο άρθροΕλαιόλαδο: Προλαμβάνει το θάνατο από αυτό το νόσημα;