Ανεβαίνουν οι τόνοι της προεκλογικής αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί την κυβέρνηση για ρεσιτάλ τοξικότητας, στον απόηχο των δηλώσεων Σκρέκα και Π. Μαρινάκη.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί το ρεσιτάλ τοξικότητας από την κυβέρνηση.

«Το γεγονός ότι ακόμη και ο «καθωσπρέπει» Άκης  Σκέρτσος αναγκάζεται να προσχωρήσει στο «ιδεολογικό μανιφέστο» του Μάκη Βορίδη περί «ολοκληρωτικής ήττας της Αριστεράς», δείχνει τι πραγματικά είναι η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη»

Οι αναφορές του Υπ. Επικρατείας Άκη Σκέρτσου σε «ζιζάνια που δεν πρέπει να ξαναφυτρώσουν», αλλά και οι επαναλαμβανόμενες προσωπικές επιθέσεις του Π. Μαρινάκη στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδεικνύουν μόνο ένα πράγμα: η Νέα Δημοκρατία δεν έχει να εισφέρει τίποτα άλλο στον πολιτικό διάλογο παρά μόνο δηλητήριο, εν όψει της έκφρασης της δυσαρέσκειας των πολιτών στις ευρωεκλογές».

«Τον δρόμο έδειξε ο Μητσοτάκης»

Η Κουμουνδούρου προσθέτει ότι «Τον δρόμο της τοξικότητας έχει δείξει φυσικά πρώτος ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, του οποίου τα ψέματα όχι μόνο για την τιμή της φέτας, αλλά και συνολικά για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, έχουν γίνει πλέον ανέκδοτο.

Υ.Γ1: Το γεγονός ότι ακόμη και ο «καθωσπρέπει» Άκης  Σκέρτσος αναγκάζεται να προσχωρήσει στο «ιδεολογικό μανιφέστο» του Μάκη Βορίδη περί «ολοκληρωτικής ήττας της Αριστεράς», δείχνει ξεκάθαρα τι πραγματικά είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εμείς δεν πρόκειται να διολισθήσουμε στον κατήφορο που έχουν επιλέξει. Εμείς εργαζόμαστε για να ενώσουμε τους Έλληνες, όχι να τους χωρίσουμε!
ΥΓ2: Τις σχέσεις με την ψεκασμένη Ακροδεξιά ας τις αναζητήσει ο κ. Ρωμανός στο κόμμα του. Στα υψηλά κλιμάκια. Εκεί που ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης πουλούσε βιβλίο με επιστολές του Ιησού….».

Υψηλοί τόνοι

Υπενθυμίζεται ότι σε σημερινή ανάρτηση, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος κάνει λόγο για «επαναλαμβανόμενη λαθροχειρία Κασσελάκη για τις τιμές του λαδιού και της φέτας» που «δείχνει ότι είναι αδίστακτος και θρασύς. Και γι’αυτό επικίνδυνος»  προσθέτοντας ότι είναι «κρίμα ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται ουρά της Ελληνικής Λύσης και του αρχηγού της στην κοροϊδία και τα fake news».

Ο κ. Σκέρτσος υποστηρίζει ότι «το τελευταίο πράγμα από το οποίο έχουμε ανάγκη είναι από μια τέτοια ανερμάτιστη και επικίνδυνη αντιπολίτευση. Την πληρώσαμε πολύ ακριβά την προηγούμενη δεκαετία και επανέρχεται ακόμη πιο προκλητικά σαν να μην έχει πάρει κανένα από τα σκληρά μαθήματα της κρίσης».

Αναφέροντας ότι δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους λόγους που μας οδήγησαν στην κρίση καταλήγοντας: «Κι αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να θυμώσουμε και να σηκωθούμε από τον καναπέ μας σε δυο Κυριακές από σήμερα, ώστε να μην επιτρέψουμε σε αυτά τα «ζιζάνια» να ξαναφυτρώσουν στον κήπο μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο MEGA κατά την οποία χαρακτήρισε πολιτικό απατεώνα τον Κασσελάκη.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚηφισιά: Όσα είπε ο δικηγόρος των εργολάβων για το ατύχημα στο Δημοτικό
Επόμενο άρθροΒρούτσης: «Ουδείς Ελληνας νοσηλεύεται ή συνελήφθη»