“Πολλοί τραγουδιστές το κάνουν για λόγους βιοποριστικούς” ομολογεί ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Με αφορμή την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να σταματήσει το τραγούδι, ο Χρήστος Νικολόπουλος αναφέρθηκε τόσο στην ίδια όσο και σε άλλους συναδέλφους της όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Δύο στις 10” την Κυριακή στην ΕΡΤ.

«Καλά έκανε η Χαρούλα Αλεξίου και σταμάτησε το τραγούδι, φυσικά. Και γω είμαι της άποψης ότι, αν η φωνή δεν βοηθάει τον ερμηνευτή, θα πράπει να σταματάει ή να περιορίζεται ή να κάνει κάτι σχετικό άλλο» εξομολογήθηκε αρχικά ο μουσικοσυνθέτης.

«Θέλει βέβαια πολύ μεγάλη δύναμη αυτή η απόφαση. Πάρα πολύ μεγάλη δύναμη, πάρα πολύ. Δεν είναι καθόλου εύκολη απόφαση».

«Έχω δει καλλιτέχνες να έχουν φτάσει σε ένα σημείο που να μην μπορούν να τραγουδήσουν και να επιμένουν, αρκετές φορές, δυστυχώς.

Πολλοί το κάνουν όμως για λόγους βιοποριστικούς γιατί οι παλιοί τραγουδιστές, της μεσαίας κατηγορίας, νόμιζαν ότι οι εποχές θα είναι πάντα χρυσές και δεν έκαναν τα κουμάντα τους για να μπορούν να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους.

Έτσι αναγκάζονται, με κακό τρόπο ερμηνείας, να συνεχίζουν να τραγουδούν» υπογράμμισε, παράλληλα, ο Χρήστος Νικολόπουλος.

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΙωάννινα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 7χρονο που έπεσε από το ποδήλατο – Παραμένει διασωληνωμένος στο «Παίδων»
Επόμενο άρθροΕπιτυχημένοι αγώνες κολύμβησης μικρών παιδιών στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου