Εξοργίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση των τεσσάρων Γεωργιανών, που είχαν στην κυριολεξία ρημάξει πληθώρα σπιτιών στην περιοχή της Δάφνης και της Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα, οι αλλοδαποί είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στις περιοχές που είχαν βάλει στο στόχαστρο, ενώ κατηγορούνται για συνολικά έξι ληστείες.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δείχνει καρέ – καρέ τη δράση τους

Στο αποκαλυπτικό βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το MEGA, φαίνεται σε πλήρη κλίμακα η δράση των Γεωργιανών.

Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δείχνει τους διαρρήκτες να φτάνουν έξω από τα σπίτια που είχαν βάλει στο μάτι, χρησιμοποιώντας ένα «επιχειρησιακό» αυτοκίνητο, να παρακολουθούν τις κινήσεις των ενοίκων και στη συνέχεια να μπαίνουν στο εσωτερικό και να αφαιρούν χρήματα, κοσμήματα και υπολογιστές. Δεν δίσταζαν, μάλιστα, ακόμη και να χτυπούν τα κουδούνια των κατοικιών.

Κλειδιά για… κάθε πόρτα

Οι τέσσερεις θρασύτατοι ληστές συνελήφθησαν τελικά από τα στελέχη της Ασφάλειας. Από τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δραστών, προκαλεί μεγάλη εντύπωση ότι βρέθηκαν 54 κλειδιά από πολυκατοικίες, γεγονός που καταδεικνύει την έκταση της δράσης που είχαν αναπτύξει τα μέλη της συμμορίας.

Στη φυλακή και με χρηματικό πρόστιμο

Λίγες ώρες  μετά τη σύλληψή τους, οι αλλοδαποί δικάστηκαν στο αυτόφωρο και οδηγήθηκαν στη φυλακή, χωρίς αναστολή. Παράλληλα, με βάση τον νέο ποινικό κώδικα, τους επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜήτογλου: «Ο Σλούκας μας ώθησε όλους»
Επόμενο άρθροΣλούκας: «Να πας από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και να πάρεις την κούπα; Δεν υπάρχει καλύτερη ιστορία»