“Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές για τις οποίες έχω μερίδιο ευθύνης” δήλωσε ο Βασίλης Μίχας.

Ο Βασίλης Μίχας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και στην Άννα Πανταζή και μίλησε για το μόντελινγκ, τις διατροφικές διαταραχές που είχε και την υποκριτική.

«Έπαιζα ποδόσφαιρο από τα 7 μου μέχρι που, μετά από κάποιους τραυματισμούς, αναγκάστηκα να το σταματήσω. Μετά δεν ήξερα τι να κάνω και πώς να κινηθώ επαγγελματικά. Εκεί προέκυψε το μόντελιγνκ», περιγράφει ο Βασίλης Μίχας.

«Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές για τις οποίες έχω μερίδιο ευθύνης αλλά, όταν ένα πρακτορείο σου ζητάει να αδυνατίσεις, δεν είναι όλα στο χέρι σου.

Το γεγονός ότι δε μίλησα σε κάποιον ειδικό ήταν δικό μου θέμα. Καλό είναι όμως οι άνθρωποι να μιλάνε», σημειώνει ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο.

«Με προβληματίζει ο τρόπος έκφρασης σήμερα. Δεν σε κάνει λιγότερο άντρα όταν μιλάς. Επειδή έβλεπα πολύ ωραία παιδιά στο μόντελινγκ, ήθελα να βρω τη ρευστότητα των πραγμάτων και αυτό το βρήκα στην υποκριτική. Μικρός βοηθούσα τον πατέρα στην οικοδομής.

Θυμάμαι κάθε πρωί σταματάγαμε στον φούρνο και μετά πηγαίναμε για δουλειά», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Βασίλης Μίχας.

«Χαίρομαι που είμαι μέρος της «Γης της Ελιάς». Στον δρόμο με σταματάνε για να μου πουν αυτά που έχει κάνει ο ρόλος μου και μου λένε ‘’ντροπή σου’’. Η μητέρα μου, όταν πάω να τη δω, επηρεασμένη από τη σειρά μου λέει ότι είμαι κακός και ότι δε με θέλει.

Της εξηγώ απλά ότι είναι ένας ρόλος. Η μητέρα μου με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: έφυγα τρέχοντας από τη δουλειά για να σε δω στη σειρά», δηλώνει ο Βασίλης Μίχας.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠΑΣΟΚ: Ζητά παραίτηση της Νίκης Κεραμέως μετά το πόρισμα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων
Επόμενο άρθροΝΒΑ: Πέθανε στα 71 του ο Μπιλ Γουόλτον