Ο ”Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ VOLLEYBALL” διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου στο ξενοδοχείο ”Volos Palace”, στο Βόλο, ενδιαφέρουσα ημερίδα για την ψυχική υγεία αθλητών και μαθητών, σε συνεργασία με το “Spirit and Soul Training” Αθηνών.

Για πρώτη φορά στο Βόλο πραγματοποιείται εκδήλωση με προτεραιότητα τον ψυχισμό του αθλητή και του μαθητή. Διαχείριση συναισθημάτων, άγχους, θυμού, απογοήτευσης, πίεσης κλπ, καθώς και της προσωπικότητας απέναντι σε συμμαθητές, συναθλητές, οικογένεια, φίλους κλπ.

Το πρόγραμμα θ’ αρχίσει στις 9.30′ το πρωί με ενημέρωση των γονέων ως τις 11.30′, από τις 12 ως τις 2 θ’ ακολουθήσουν οι αθλητές ακαδημιών, από τις 3 ως τις 6 το πρόγραμμα θα αφορά μαθητές γυμνασίου και λυκείου, ενώ από τις 6.30′ το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ θα ενημερωθούν αθλητές αγωνιστικών τμημάτων. Στους συμμετέχοντες αθλητές-μαθητές θα δοθούν με κλήρωση 3 δώρα τεχνολογίας. Η παρουσία των γονέων δεν είναι υποχρεωτική από τις 11.30′ και μετά.

Τιμή συμμετοχής 5 ευρώ ανά παιδί !!! Οι συνοδοί εισέρχονται ελεύθερα !!! Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής, Σταυρούλα Χατζηλιάδου, τηλ. 6937337961.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠροϋπολογισμός: Τι δείχνει η υπέρβαση των στόχων
Επόμενο άρθροΗ ιστορία του «Mini Lord» που ναυάγησε στον κόλπο των Μεγάρων – Τι συνέβη τη μοιραία νύχτα του 1976