Σοκάρει η μαρτυρία της γυναίκας που δέχθηκε άγρια επίθεση μαζί με το σκυλάκι της  από ένα μανιασμένο πίτμπουλ το πρωί της Δευτέρας.

Η 55χρονη γυναίκα είχε βγάλει το μικρόσωμο ζώο συντροφιάς που είχε υπό την κηδεμονία της για την καθιερωμένη του βόλτα. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε λίγα λεπτά αργότερα.

Μιλώντας στο MEGA, η άτυχη γυναίκα, εμφανώς ταραγμένη, περιέγραψε τις στιγμές του τρόμου που έζησε, λέγοντας «Με το που φτάνω στην είσοδο τρέχοντας, γιατί το είδα, μου αρπάζει το χέρι. Με αρπάζει από τον αγκώνα και μου βγάζει κρέας». Οι φωνές της ακούστηκαν παντού.

Προσπάθησε να προστατέψει το σκυλάκι της, όμως το  πιτμπουλ την δάγκωσε με μανία και σκότωσε το κατοικίδιό της

Εκείνη τη στιγμή, όπως είπε η ίδια, όλη της η προσπάθεια ήταν για να προστατέψει το μικρόσωμο κατοικίδιο που κρατούσε στα χέρια της. Να γλιτώσει από τα λυσσασμένα δόντια του πίτμπουλ.  Μάταια, όμως.

Δεν τα κατάφερε

Το μεγαλόσωμο σκυλί κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο χέρι και σκότωσε το μικρό σκυλάκι. «Προσπάθησα να το σώσω απλά δεν μπόρεσα. Απλά ό,τι και να λέμε έχασα το… Κοιμόμασταν μαζί, ήταν η παρέα μου», είπε το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, που αναγκάστηκε να υποστεί μεταμόσχευση από το μπούτι στο χέρι, γιατί έλλειπε ένα μεγάλο κομμάτι.

Ανεξέλεγκτο το πιτμπουλ

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί πως το μεγαλόσωμο σκυλί δεν ήταν αδέσποτο. Φυλασσόταν σε μια μάντρα της περιοχής, με τον ιδιοκτήτη του να λείπει στο εξωτερικό και ένα φιλικό του πρόσωπο να το έχει υπό την προστασία του. Όλα δείχνουν πως έσκαψε το χώμα κάτω από τη σιδερένια πόρτα της μάντρας και κατάφερε να βγει έξω.

«Δεν ήταν επιθετικό το σκυλί. Μένω δεκατρία χρόνια στην περιοχή», είπε για το πίτμπουλ η 55χρονη.

Διώξεις από τον εισαγγελέα

Φυσικά, μετά από όσα έγιναν, ο προσωρινός «κηδεμόνας» του σκύλου οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ενώ ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη και στους δύο άνδρες για θανάτωση ζώου συντροφιάς, όπως και για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και ενδεχόμενο δόλο.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροShein: Προϊόντα για παιδιά που πωλήθηκαν από την Shein περιείχαν τοξικές ουσίες
Επόμενο άρθροΣτην Αθήνα αύριο ο Εμίρης του Κατάρ – Τι θα συζητήσει με τον Κ. Μητσοτάκη