Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε εμπορικό κατάστημα στη δυτική Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης, όταν τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπήκαν σε εμπορικό κατάστημα.

Συγκεκριμένα, τα τρία άτομα εισήλθαν στο κατάστημα επί της οδού Παναγιώτη Αφαλή, στις Συκιές, περίπου στις 16.30 και, υπό την απειλή όπλου και δύο μαχαιριών, πήραν 290 ευρώ μετρητά από το ταμείο.

Αμέσως μετά, οι δράστες διέφυγαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό τους, βάσει των χαρακτηριστικών που συγκέντρωσαν από αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Έδιωξε τους κλέφτες με μια σκούπα

Μεγαλύτερη τύχη είχε, πάντως, την ίδια ημέρα ένας άνδρας, στην άλλη πλευρά της πόλης, αφού κατόρθωσε να διώξει τους διαρρήκτες από το σπίτι του χρησιμοποιώντας μία… σκούπα!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη όπου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης επέστρεψε στη μονοκατοικία του και αντιλήφθηκε ότι μέσα βρίσκονταν διαρρήκτες. Τότε, αποφάσισε να πάρει μια σκούπα στην προσπάθειά του να τους αντιμετωπίσει.

Ξεκίνησε να χτυπά με δύναμη το παράθυρο και έπειτα μπήκε μέσα και τους κυνήγησε, με τους διαρρήκτες, τρεις τον αριθμό, να αρχίζουν να βγαίνουν ένας – ένας από τη μονοκατοικία και να γίνονται «καπνός».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠροϋπολογισμός: Τι δείχνει η φετινή υπέρβαση των στόχων
Επόμενο άρθροΚασσελάκης: Όλα στην Ελλάδα ακριβότερα – Τι είπε για τα χρέη της ΝΔ;