Στην πνευματική ετοιμότητα που θα πρέπει να έχουν αυτός και οι συμπαίκτες του στάθηκε ο Τσικίνιο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα μετά την άφιξη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει βελτιωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ποιο είναι το στοιχείο που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να μπει από την αρχή με ρυθμό ανάλογο του αγώνα με την Άστον Βίλα στην Αγγλία: «Πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό εφαρμόζοντας τις ιδέες μας, με την ίδια ενέργεια με την Άστον Βίλα. Είναι ένα διαφορετικό ματς, ένας διαφορετικός αντίπαλος, ένας δύσκολος αντίπαλος σκληρός. Πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία».

Για το αν είναι σημαντικότερη η προετοιμασία στο ψυχολογικό ή στο σωματικό κομμάτι: «Σημαντικότερο είναι το πνευματικό κομμάτι, θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά αν είμαστε πνευματικά έτοιμοι, θα υποφέρουμε όλοι μαζί αλλά θα τα καταφέρουμε.

Παίζουμε στο σπίτι μας, στην Αθήνα, αλλά είναι ένας τελικός και η Φιορεντίνα θα είναι έτοιμη. Είναι θετικό για εμάς αυτό. Μετά την άφιξη του προπονητή έχουμε βελτιωθεί, έχει φέρει τις δικές του ιδέες, ματς με το ματς γινόμαστε καλύτερη ως ομάδα. Σε αυτό το στάδιο είμαστε καλά, γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση: Η ΝΔ έχει προβάδισμα αλλά πραγματική πρώτη δύναμη είναι η δυσαρέσκεια
Επόμενο άρθροΠροϋπολογισμός: Τι δείχνει η φετινή υπέρβαση των στόχων