Σήμερα Πέμπτη 30/5/2024, στις 8.15 το βράδυ, η πρώτη από τις συναυλίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου στην περιοχή του Παλαιού Λιμεναρχείου, της πληγείσας από τις καταστροφικές πλημμύρες περιοχή και έδρα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, η οποία στεγάζεται σε όμορο κτίριο με το 9ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.

Όταν ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του προαυλίου της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Βόλου, θα πραγματοποιούνται τακτικά στον ατμοσφαιρικό χώρο, μουσικές εκδηλώσεις από την Φιλαρμονική Ορχήστρα, για την ψυχαγωγία του κοινού της περιοχής και του συνόλου της πόλης. Προσωρινά, οι εκδηλώσεις φιλοξενούνται στον διπλανό χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Ν

Οι εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας για το καλοκαίρι του 2024, ξεκινούν συμβολικά από τον χώρο της έδρας της Ορχήστρας και παράλληλα περιοχής που δοκιμάστηκε από τις καταστροφικές πλημμύρες του 2023, προκειμένου να ενισχυθεί πλέον και η πολιτισμική διάσταση της όμορφης περιοχής της πόλης.

Προηγούμενο άρθρο«Οι Βεντέτες» του Πάνου Σόμπολου παρουσιάζονται στον Αλμυρό
Επόμενο άρθροΗ δασκάλα, η influencer και η… κυρία Chanel – Οι γυναίκες στηρίγματα των παικτών του Ολυμπιακού