Για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετείχε το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο φεστιβάλ “EGO GYM White Tower 2024”,το οποίο διοργανώνεται από τη Γ.Γ. Αθλητισμού σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και πραγματοποιήθηκε 25-26 Μαΐου στο PAOK SPORT ARENA στη Θεσσαλονίκη!
Το τμήμα ρυθμικής της Νίκης Βόλου συμμετείχε με 25 αθλήτριες, σε ένα πρόγραμμα με κορδέλες, μπάλες και στεφάνια.
Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονήτριες Ζαννέτα Γαλλιού και Σταυρούλα Μέλλη, οι οποίες είχαν την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος.
Οι αθλήτριες είναι:
Βακουφτσή Βάγια, Γιακουμή Φωτεινή, Γουρναροπούλου Δέσποινα, Γερογιάννη Κατερίνα, Γιωτοπούλου Ελίνα, Καμπανά Μελίνα, Καραμανιώλα Αγγελική, Καργιωτίδη Δήμητρα, Κάρρου Εβελίνα, Κουτσαυτίκη Πηνελόπη, Κουτρώτσιου Χρυσύλια, Λαγού Κοραλία, Νάκου Αγάπη, Μπρεσουφλιώτη Ιωάννα, Παπουτσόγλου Νάσια ,Πότσι Ευγενία, Παπαδόπουλου Αθανασία, Παναγιωτίδη Κυριακή, Σκόνδρα Ελένη, Στρατίκη Μαρίνα, Τσαρούχα Αγγελένα, Τσιουβάκα Άλκηστις, Θεολόγου Μελίνα, Χασιώτη Βικτωρία, Πέππα Γεωργία (Κεραμίδα Δέσποινα έλειπε λόγω ασθενείας)
Η φετινή διοργάνωση δημιούργησε νέο ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τους 1.350 αθλούμενους κάθε ηλικίας, με ομάδες από 70 αθλητικά σωματεία και φορείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δίνοντας την αίσθηση μιας “γιορτής του αθλητισμού”, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αξία και τη χαρά της συμμετοχής.
Η Νίκη Βόλου και ο πρόεδρος Στέργιος Φατσης συγχαίρει τις αθλήτριες της Νίκης Βόλου για τη συμμετοχή τους, οι οποίες αποτέλεσαν τη μόνη εκπροσώπηση αθλητικού σωματείου του νομού Μαγνησίας στο Φεστιβάλ και τις προπονήτριες του τμήματος, Γαλλιού Ζαννέτα και Μέλλη Σταυρούλα για την προσπάθεια και τα θετικά πρόσημα που καταγράφει το Τμήμα Ρυθμικης Γυμναστικής της Νίκης Βόλου κι ευχαριστεί τους γονείς/κηδεμόνες των αθλητριών για την υποστήριξη, τη συμβολή και την αφοσίωση τους στην ομάδα.
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και τραμπολίνο
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει βόλεϊ και κείμενο που λέει "winmasters MORRIS AE ም1"
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και τραμπολίνο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν τένις, τραμπολίνο και κείμενο που λέει "KAPPOL APpaz AP"
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και τραμπολίνο
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΚαταδικάστηκε ο εκκεντρικός καθηγητής για την παρενόχληση της 17χρονης μαθήτριας
Επόμενο άρθροEmail gate: Επίθεση Φάμελλου στον Π. Μαρινάκη – Είπε ότι το ΥΠΕΣ εξετάζει να προσφύγει κατά του προστίμου