Τι άλλο θ’ ακούσουμε ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω. Απίστευτο τι επικαλέστηκε ο 23χρονος που έσπασε τα τζάμια αυτοκινήτου 21χρονης, το οποίο ήταν σταματημένο στο φανάρι, στην οδό Ζάχου, δίπλα στο OLD CITY, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Οι δυο τους δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους, αλλά πρώην σύντροφοί και μάλιστα γονείς ενός 4χρονου παιδιού. Χώρισαν όταν το παιδάκι ήταν 2 ετών, αλλά………βλέπονταν και στη συνέχεια.

Υποβλήθηκε μήνυση εναντίον του από την 21χρονη, συνελήφθη, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 34 μηνών, μετατρεπόμενη σε 1020 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Ο ίδιος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι, με την πρώην σύντροφό του είχαν μία ”χαλαρή κι ελεύθερη” σχέση αλλά, τους τελευταίους 7 μήνες εκείνος γνώρισε άλλη κοπέλα. Από τότε η πρώην σύντροφός του, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, άρχισε να τον εκβιάζει για να βλέπει το παιδί και να έχουν, οι πρώην σύντροφοι, σεξουαλικές σχέσεις. Πάντως, παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος με τη συμπεριφορά του και ζήτησε συγνώμη.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΟι ευρωεκλογές είναι κρίσιμες, θα παρθούν πολύ κρίσιμες αποφάσεις, λέει ο Μητσοτάκης
Επόμενο άρθροΝέα βραδινή έξοδος για την Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Νικόλαο – Ποια είναι η προτεραιότητά της