Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέας Μπέος σχολίασε με…..δηκτικό τρόπο την πιθανότητα υποψηφιότητας του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου για την προεδρία της ΕΠΟ. Ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:
”Μόλις ενημερώθηκα ότι ο γνωστός σε όλους Γιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ισίδωρου Ντογιάκου για την προεδρία της ΕΠΟ! Διερωτώμαι αν ο ίδιος ο κ. Ντογιάκος το γνωρίζει. Και αν ναι πως επιτρέπει σε μια χούφτα νταραβερτζήδες να χρησιμοποιούν το όνομά του για να διοικήσουν την ΕΠΟ, με ανορθόδοξους, τουλάχιστον, τρόπους.
Προφανώς όλοι αυτοί δεν έχουν κατανοήσει ότι οι διαδικασίες για ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ έχουν λήξει, πριν καν αρχίσουν. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.
Ολοι οι υγιώς σκεπτόμενοι για το ποδόσφαιρο οφείλουμε να συνδράμουμε στην ανάδειξη και το έργο του για ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, απαλλαγμένο από κάθε λογής νταραβερτζήδες και άλλα ύποπτα στοιχεία.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όσοι δεν το κατάλαβαν, θα το καταλάβουν τώρα. Ολοι ενωμένοι προχωράμε μπροστά”.
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΣυγκινητική στιγμή: Το τρόπαιο του Conference League στο μνημείο της Θύρας 7 και στα μνήματα Μιλτιάδη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη
Επόμενο άρθρο«Μη προσιτή» – Δυσοίωνο το μέλλον της στέγασης ακόμα και από τα μάτια των οικονομολόγων