Νέο σποτ για τις ευρωεκλογές έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με πρωταγωνιστή εκ νέου τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται εντός αγροτικών καλλιεργειών και αναφέρει πως «κάτι αλλάζει. Ένα κίνημα γεννιέται. Για μια πατρίδα στην οποία θέση στο φως δεν θα έχουν πάντα οι άλλοι».

«Τώρα σε χρειάζομαι. Σε χρειαζόμαστε στην κάλπη»

Στη συνέχεια φυτεύει έναν σπόρο που -σταδιακά- φυτρώνει υπό το φως του ήλιου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνεχίζει λέγοντας πως «για μια πατρίδα που θα παρέχει σε όλους τους πολίτες κοινωνική προστασία, ασφάλεια και ευκαιρίες ώστε να προκόψουν, να πετύχουν, να ανθίσουν. Εμείς βάλαμε τον σπόρο».

Καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνεται στους ψηφοφόρους, λέγοντας πως τους χρειάζεται. «Τώρα σε χρειάζομαι. Σε χρειαζόμαστε στην κάλπη. Η αναγέννηση της αξιοπρέπειας και της περηφάνιας μας είναι στο χέρι σου».

Το σποτ κλείνει με το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «καλύτερη ζωή τώρα».

Δείτε το βίντεο:

Το πρόγραμμα «με το κλειδί στο χέρι» που παρουσιάστηκε στο χθεσινό σποτ

Σημειώνεται ότι χθες Πέμπτη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσίευσε σποτ με το πρόγραμμα στεγαστικής πολιτικής του, που δίνει έμφαση στους νέους και τις νέες.

Παρουσιάζει επίσης το πρόγραμμα «με το κλειδί στο χέρι» προκειμένου να επισκευάζονται ή να διατίθενται 25.000 πράσινες κατοικίες ετησίως έως το 2030 προκειμένου η Ελλάδα να επανέλθει στο 75,4% της ιδιοκατοίκησης του 2019.

Θυμηθείτε το σποτ:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυγκέντρωση με ομιλητή τον Βασίλη Μεταξά στον Αλμυρό
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη από Κινέζικο πανεπιστήμιο στο Π.Θ και στο ΠΤΕΑ