Το φως της δημοσιότητας είδε η διαθήκη του πολυαγαπημένου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή, την παραμονή των Χριστουγέννων. 

Το σύνολο της περιουσίας του, όπως προκύπτει από τη διαθήκη του, ο Βασίλης Καρράς το αφήνει στη σύζυγό του Χριστίνα και στην κόρη τους, Ειρήνη. Η περιουσία του αγαπημένου τραγουδιστή ξεπερνά σε τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως ανέφερε η εκπομπή το Πρωινό, ο τραγουδιστής άφησε στους δικούς του ανθρώπους τα εξής: Μονοκατοικία στην Καρδία Θεσσαλονίκης, Το «Χωριό της Ειρήνης», κτήμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, παραθάλασσιο εξοχικό, πολυτελές διαμέρισμα στην Αθήνα, τραπεζικές καταθέσεις και πνευματικά δικαιώματα τραγουδιών

Το 50% της περιουσίας του Βασίλη Καρρά το κληρονομεί η σύζυγός του και το υπόλοιπο 50% η κόρη του. Σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του θα ανήκουν για τα επόμενα 50 χρόνια στην σύζυγό του Χριστίνα.

  

Όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1 παλιότερα είχε γίνει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Βασίλη Καρρά να πουλήσει το «χωριό της Ειρήνης» αντί 7 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά είχε αρνηθεί.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση: Έκπληξη με το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση – Στον «πήχη» του 33% η ΝΔ
Επόμενο άρθροΡολάν Γκαρός: Ο Κινέζος Ζανγκ αντίπαλος του Τσιτσιπά στον 3ο γύρο