Στην αντεπίθεση φαίνεται να περνάει πλέον, σύμφωνα με το lamiareport.gr,  η εταιρεία «Γιαννίτσης Group», η οποία με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Παρασκευή, κάνει λόγο για παραπληροφόρηση και αναίσχυντα ψεύδη, από μερίδα ΜΜΕ και μερίδα πολιτών, σχετικά με τα σχολικά γεύματα και την πυρκαγιά  που εκδηλώθηκε λίγες ημέρες μετά στο εργοστάσιο.

Η εταιρία προανήγγειλε, μάλιστα, προσφυγή στη δικαιοσύνη για όσα γράφονται και λέγονται σε βάρος της, ενώ -όπως αναφέρει- η ίδια σέβεται τη νομιμότητα.

Ολόκληρο το κείμενο, όπως το έχει δημοσιεύσει το lamiareport:

«Με την παρούσα ανακοίνωση, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλο τη σπίλωσή μας, την κατασυκοφάντησή μας και την επιχειρούμενη «καταδίκη» μας από ορισμένα  μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και από μερίδα συμπολιτών μας, όσον αφορά τόσο το ζήτημα της σίτισης των μαθητών από εμάς, όσο και την  πυρκαγιά στην επιχείρηση και τις εγκαταστάσεις μας, η οποία διερευνάται και αυτή από τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας μας. Λίγη αιδώς δεν βλάπτει!».

Συνεχίζει λέγοντας: «Η αλήθεια θα λάμψει και θα μας δικαιώσει περίτρανα, διότι σεβόμεθα τη νομιμότητα και πασχίζουμε για αυτήν. Δεν ανεχόμεθα πλέον αυτήν την άθλια εκστρατεία αλλοίωσης της πραγματικότητας, προκειμένου να μας παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη ως εγκληματίες, οι όποιοι δήθεν θυσιάζουμε κάθε ιερό στο βωμό του κέρδους. Η επιχείρησή μας και οι εκπρόσωποί της θα στραφούμε άμεσα στη δικαιοσύνη για την προάσπιση των έννομων συμφερόντων μας και την προστασία των προσωπικοτήτων μας ως φυσικών προσώπων, εναντίον του κάθε λογής συκοφάντη μας, μην ανεχόμενοι άλλο αυτήν την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την παραπληροφόρηση και τη φαυλότητα εκείνων που διασπείρουν αυτά τα αναίσχυντα ψεύδη».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟμαλά η πρώτη μέρα των πανελλαδικών εξετάσεων στα Γενικά Λύκεια της Μαγνησίας-Μόνο ένα απρόοπτο στο 1ο ΓΕΛ Βόλου
Επόμενο άρθροΕρωτήματα χωρίς απαντήσεις του Στέλιου Λημνιού για την οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑΜΒ