Με μια αγωγή 2.500 σελίδων, η Μίνα Αρναούτη, αξιώνει αποζημίωση 1,3 εκατ. ευρώ από την ασφαλιστική εταιρία του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μέσα στο ποσό της αποζημίωσης που διεκδικεί η εντολέας του, συνυπολογίζονται και ποσά που έχασε λόγω του ότι για μεγάλο διάστημα δεν μπορούσε να εργαστεί.

Η Μίνα Αρναούτη επικαλείται διαφυγή εισοδημάτων για μία ολόκληρη ζωή λόγω της μερικής αναπηρίας που της άφησε το δυστύχημα και ο συνήγορός της απέδωσε το ύψος της αιτούμενης αποζημίωσης στο διάστημα που χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική, καθώς και στα 18 χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί.

Η Μίνα Αρναούτη έχει καταθέσει μια μακροσκελέστατη αγωγή, αναφέροντας ότι έχει υποβληθεί σε 18 χειρουργεία, ενώ έχει διαγνωστεί με μόνιμη αναπηρία.

«Σκοπός μας ήταν να καταδείξουμε το γεγονός αυτό. Προφανώς τα ποσά θα είναι πιο χαμηλά» είπε ο κ. Κωλέττης, ξεκαθαρίζοντας ότι η Πρωτόδικη απόφαση απογοήτευσε την πλευρά Αρναούτη, χωρίς όμως να αποκαλύψει το ύψος της αποζημίωσης που εκδικάστηκε.

Ξεκαθάρισε, δε, πως αν η απόφαση του Εφετείου δεν ικανοποιήσει την πελάτισσά του, σκοπεύουν να απευθυνθούν στον Άρειο Πάγο και στη συνέχεια στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, ενώ έκανε λόγο και για bullying που συνεχίζει να δέχεται λόγω του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑκρίβεια: Διακοπές με το… κιάλι – «Καίνε» οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Επόμενο άρθροΑνδρουλάκης: Κανείς δεν ρώτησε τον Μητσοτάκη για την ΕΥΠ – Εκτός πραγματικότητας ο Κασσελάκης