Σκληρή ανακοίνωση κατά του Μάκη Βορίδη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή τα όσα ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας για τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Βορίδης τόνισε σήμερα πως «την ώρα που εμείς ήμασταν εδώ και παιδευόμασταν ο κ. Κασσελάκης ήταν στην Αμερική και πλούτιζε και καλά έκανε». Παράλληλα εκτόξευσε πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη μη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του.

«Ο Κασσελάκης βρισκόταν στην Αμερική κι εργαζόταν ασταμάτητα σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό τομέα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε πως με την αναφορά του ο Μάκης Βορίδης θέλησε «προφανώς να μας πείσει να αγνοήσουμε το παρελθόν».

Ακολούθως πρόσθεσε πως «όταν όμως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ βρισκόταν στην Αμερική κι εργαζόταν ασταμάτητα σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό τομέα για να πετύχει τους στόχους του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διοριζόταν με… προτροπή του πατέρα του στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, με 10.000 τον μήνα για να κάνει το «αγροτικό» του προτού ασκήσει το κληρονομικό του δικαίωμα και στραφεί στην πολιτική…».

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ο δε κ. Βορίδης κρατούσε τσεκούρια και προσπαθούσε να πείσει πως η χούντα και η πολιτική της ήταν επιτυχημένη. Αυτό προτού «αλλάξει απόψεις». Όπως ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει».

Καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισήμανε πως «ας αντικαταστήσει λοιπόν το «παιδευόμασταν» με το «παιδεύαμε» για να είναι πιο ακριβής».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιες 2024: Δείτε τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία στα ΓΕΛ
Επόμενο άρθροΒόλος: Την Κυριακή το πενταετές μνημόσυνο του Αθανάσιου Πατσογιάννη