Για τον άντρα της ζωής της, τον σύζυγό της Γιώργο Αγγελόπουλο και τη μητρότητα μίλησε στη σημερινή (01.06.2024) εκπομπή της ΕΡΤ, «Μπαμπά-δες», η Δήμητρα Βαμβακούση.

Η Δήμητρα Βαμβακούση, δε γινόταν να μην αναφερθεί στα δυο αγαπημένα της πρόσωπα, την τριών μηνών κόρη της που απέκτησε με τον σύντροφό της, Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Η εμπειρία της εγκυμοσύνης είχε ποικιλία συναισθηματιών δεν ήταν μόνο θετικά, περνούσαμε πάρα πολύ δύσκολα, αλλά ήταν εύκολη εγκυμοσύνη, συναισθηματικά ήταν η δυσκολία μου εμένα, αλλά πήγα όλα καλά. Ο Γιώργος είναι προστατευτικός με εμένα και με τη μικρή, μας προσέχει πολύ», είπε αρχικά.

«Στενοχωριόμουν γιατί ήξερα ότι ό,τι βιώνω, το βιώνει και το έμβρυο, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν έκανα τίποτα άλλο, έκανα μόνο προσευχή, ούτε ήθελα να ξεφύγω, είναι μέρος της ζωής, καλώς ή κακώς συνέπεσαν μαζί αλλά πήγαν όλα καλά και φαίνεται και στον χαρακτήρα της, χαμογελάει, νομίζω ότι ο Θεός έβαλε το χέρι του και όλα πήγαν καλά», σημείωσε.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, αποκάλυψε το πόσο κτητική είναι: «Είμαι κτητική με τον Γιώργο, δικός μου είναι τι να κάνουμε; Δεν ήξερα από την αρχή ότι θα είναι ο άντρας της ζωής μου. Είχαμε συναντηθεί και δεν υπήρχε κάτι πονηρό στο μυαλό μου, όταν βλέπεις κάτι ωραίο, λες “ωραίο αυτό”, υπήρξε φλερτ αλλά όχι από την πρώτη στιγμή», εξήγησε.

«Ήθελα αγόρι γιατί θα μ΄άρεσε η ιδέα να μεγαλώνει ο Γιώργος ένα αγόρι που να του μοιάζει, γιατί είμαι ερωτευμένη, οπότε θα ήμουν διπλά. Να πω μια αλήθεια εδώ ότι η σχέση δεν περνάει πάνω κάτω τώρα που ήρθε το παιδί, γιατί το κυρίως θέμα είναι το παιδί, μέχρι να βρούμε το σωστό το λάθος…».

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε μια δύσκολη στιγμή των παιδικών της χρόνων, όταν έχασε την αδερφή της σε ηλικία 7 ετών.

«Όταν ήμουν 7 χρονών έχασα τη μικρή μου αδερφή και έπρεπε να διαχειριστώ την έννοια του θανάτου, μου φαίνονταν όλα μάταια αλλά δούλεψε αντίστροφα τύπου χαμογελάμε και ζούμε το τώρα».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑρχίζουν τα έργα για την επισκευή και αποκατάσταση του μουσείου Ρήγα Φεραίου στη Ζαγορά Πηλίου
Επόμενο άρθροΕισβολείς κατά… παραγγελία στον τελικό του Champions League – Ποιος κρύβεται πίσω από το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο