Σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιδημάρχου Παιδείας-Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή, οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, για το σχολικό έτος 2024 – 2025, θα πραγματοιούνται μέχρι 17- 06-2024.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να υποβάλει την αίτησή του, με κωδικούς taxisnet, στην πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών https://volos.ctservices.gr του Δήμου Βόλου. Επιλογή: Δ/νση Εκπαίδευσης «Αίτηση – Εγγραφή σε βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς».

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου. Θα ληφθούν υπόψη και θα είναι έγκυρα μόνο τα δικαιολογητικά που θα επισυναφθούν ηλεκτρονικά. Η διαδικασία για την υποβολή της αίτησης θα ολοκληρώνεται με την «οριστική
υποβολή της αίτησης» λαμβάνοντας αυτόματα ηλεκτρονικό αριθμό πρωτοκόλλου.
Ηλεκτρονικές αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά την καταληκτική ημερομηνία, θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα μοριοδοτηθούν.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης 2421040740 και 2421049666.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΑποκλιμάκωση τιμών στα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα προαναγγέλλει ο Σκρέκας
Επόμενο άρθρο«Με νότες Μεσογειακές» συνεχίζεται η «Άνοιξη Μουσικής 2024»στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου, με προσκεκλημένους καλλιτέχνες τους Γιώργο Αποστολόπουλο (τραγούδι) και Φρόσω Γαρδικλή (πιάνο-φωνή