Τον πρώην βουλευτή και πρώην δήμαρχο, Ελευθέριο Γκλίναβο, ο οποίος πέθανε το απόγευμα της Παρασκευής σε ηλικία 88 ετών, αποχαιρετά το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με συλλυπητήρια δήλωσή του.

Όπως αναφέρει, «με βαθύ σεβασμό αποχαιρετούμε τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην δήμαρχο Ιωαννιτών, Ελευθέριο Γκλίναβο».

«Υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και δυναμισμό τη δημοκρατική παράταξη στην πρώτη γραμμή των αγώνων», σημειώνει και προσθέτει πως το έργο του εκλιπόντος στα Ιωάννινα «βελτίωσε καίρια την καθημερινότητα των συμπολιτών του και είναι αξιομνημόνευτο ως σήμερα. Έδωσε έμφαση στην ανάδειξη του φυσικού πλούτου και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής πρωτοπορώντας και πάλι».

Το ΠΑΣΟΚ απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η κηδεία του Λευτέρη Γκλίναβου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 2 Ιουνίου στις 12:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοπάνων.

Τασούλας: Έδωσε το παράδειγμα ενός αποδοτικού, πολιτισμένου και υπεύθυνου αιρετού

Τη θλίψη του για την εκδημία του Λευτέρη Γκλίναβου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

«Με αισθήματα ιδιαίτερής θλίψης πληροφορήθηκα την απώλεια του πολύ αγαπητού σε όλους μας Λευτέρη Γκλίναβου, κορυφαίου οινολόγου αλλά και πολιτικού που υπηρέτησε αποτελεσματικά και με αξιοπρέπεια τόσο τον Κοινοβουλευτισμό, όσο και την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα, ως βουλευτής και δήμαρχος ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Τασούλας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, ο Λευτέρης Γκλίναβος «είχε πάντα βάσιμη πίστη στις προοπτικές του τόπου μας, γι’ αυτό και οι σπουδές του, η επιστημονική του ειδίκευση και η πρωτοποριακή επιχειρηματική του δράση με το ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ ανέδειξαν με το παραπάνω αυτή την προοπτική, ιδιαίτερα μάλιστα τις δυνατότητες της αμπελουργικής ζώνης της Ζίτσας, όπου και το μακρινό πλέον 1978, πριν 46 χρόνια δηλαδή, ξεκινάει με αγάπη, μεράκι και γνώση την αξιοποίηση του φυσικού της πλούτου».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Τασούλας τόνισε πως «και ως βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, το 1985 και το 1990 και δήμαρχος Ιωαννιτών το 1994, έδωσε το παράδειγμα ενός αποδοτικού, πολιτισμένου και υπεύθυνου αιρετού εκπροσώπου του λαού των Ιωαννίνων».

Ειδήσεις Σήμερα:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη 40χρονος που κυκλοφορούσε γυμνός στην πλαζ της Πάτρας
Επόμενο άρθροΌπως τον παλιό……….καλό καιρό Μαρινάκης και Μπέος