Στο θέμα του πόθεν έσχες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στεφάνου Κασσελάκη, επανέρχεται ο υπουργός Επικρατείας, μετά την σύγκρουση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που προκλήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του Άκη Σκέρτσου για την ακρίβεια.

«Αφήστε την ‘πλακίτσα’ και σοβαρευτείτε κύριε Στέφανε Κασσελάκη, όπως αρμόζει ο θεσμικός σας ρόλος. Παγκόσμια πρωτοτυπία είναι να μην έχετε καταθέσει παρανόμως, μετά την παρέλευση 90 ημερών από την ανάληψη των αρχηγικών σας καθηκόντων – και όπως ο νόμος ορίζει – την αρχική δήλωση περιουσιακής σας κατάστασης. Ή να ακούμε καινοφανείς απόψεις από συμβούλους σας. ότι το πόθεν έσχες ανάγεται στη σφαίρα του ‘κουτσομπολιού’!», τονίζει ο Άκης Σκέρτσος.

Αφού ρωτάει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «τι κρύβετε και από ποιον; Και σε ποια χώρα νομίζετε ότι έχετε προσγειωθεί;», τον καλεί να μελετήσει καλύτερα «το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας που θέλετε να εκπροσωπείτε και μετά μιλήστε».

«Εσείς μπερδεύετε τη φέτα και το λάδι, αλλά για το πόθεν έσχες κουβέντα»

«Όσο για την επιμονή σας στη στρεψοδικία, καμία έκπληξη. ‘Παλιά σας τέχνη κόσκινο’ στον ΣΥΡΙΖΑ. Μελετήστε λοιπόν καλύτερα και την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί ανταγωνισμού, για να διαπιστώσετε ότι το ίδιο στην ουσία προϊόν με λίγο διαφορετική ετικέτα ή ποσότητα (διαφορετικό, όχι καλύτερο κ. Κασσελάκη της εύκολης διαστρέβλωσης)», σημειώνει χαρακτηριστικά, «μπορεί να ξεγλιστρά από την ευρωπαϊκή νομοθεσία».

Και προσθέτει πως «αυτό επικαλείται πρωθυπουργός στην επιστολή του, αυτό θέλουμε να αλλάξουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο και δυστυχώς σε αυτό στέκεται απέναντι ο ΣΥΡΙΖΑ. Επιτέλους, ποια συμφέροντα καλύπτετε ή φοβάστε να κατονομάσετε;», τονίζει.

Για να καταλήξει: «Αλλά μην σας σκοτίζω τέτοια ώρα, Σάββατο βράδυ! Εσείς μπερδεύετε τη φέτα και το λάδι, αλλά για το πόθεν έσχες κουβέντα… Σας εύχομαι καλή διασκέδαση στο πάρτυ των πλουσίων φίλων σας στην Ύδρα, όπου μόλις μεταβήκατε από το αγνώστων περιουσιακών στοιχείων σπίτι σας στις Σπέτσες».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣκληρή απάντηση Μπέου σε δημοσίευμα που τον φέρει στο Λονδίνο με ιδιωτικό αεροσκάφος μαζί με Βαγγέλη Μαρινάκη για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ
Επόμενο άρθροΓονείς διέκοψαν για 40 λεπτά αγώνα Κ15 Άρη-ΠΑΟΚ για ένα οφσάιντ!