Σε εξέλιξη είναι η διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού πραγματοποιείται στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Αλσύλιο Αγροκηπίου), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μ.Α.Ι.Χ. «Ποσειδών».

Έμφαση δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στις ευρωεκλογές. «Η ανανέωση της εντολής και της εμπιστοσύνης των πολιτών στην κυβέρνησή μας την επόμενη Κυριακή θα μας δώσει τη δύναμη αλλά και θα αυξήσει την ευθύνη μας για να τρέξουμε πιο αποφασιστικά τις μεταρρυθμίσεις. Η αποχή στη Δημοκρατία δεν λύνει τα προβλήματα, αντιθέτως επιτρέπει στους κάθε λογής λαϊκιστές αλλά και στα άκρα να καπηλεύονται τις αγωνίες ερήμην μας» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτησή του στο Facebook.

Δείτε live τη διακαναλική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Κόμματα στα δεξιά της ΝΔ υπήρχαν και στις εθνικές εκλογές του 2023. Θα έχουν αισθητή παρουσία, το πόσο αισθητή θα το δείξουν οι Έλληνες πολίτες», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για τον λόγο που η κυβέρνηση δεν μειώνει τον ΦΠΑ, όπως τον έχει καλέσει η αντιπολίτευση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει περίπτωση η χώρα να επιστρέψει σε εποχές μεγάλων ελλειμάτων που μας οδήγησαν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν μειώνουμε τον ΦΠΑ στα τρόφιμα».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Υπάρχουν εκεί έξω παιδιά που κανέναν ήλιο δε ζωγραφίζουν»
Επόμενο άρθροΆνω Λιόσια: Νέες μαρτυρίες για την υπόθεση με την καμένη σορό