Συνεχίζονται τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στις περιοχές των νοτίων προαστίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι περιοχές που έμειναν χωρίς ρεύμα εξαιτίας της βλάβης στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας είναι το Φάληρο και το Μοσχάτο.

Το ρεύμα επανέρχεται αλλά με διαρκείς νέες διακοπές – Για μικροεκρήξεις σε πυλώνες κάνουν λόγο οι κάτοικοι

Το πολύωρο μπλακ άουτ σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (02/06) και εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι και αργά το βράδυ.

Μέχρι τη νύχτα της Κυριακής, σπίτια, καταστήματα και δρόμοι εξακολουθούν να παραμένουν «βυθισμένα» στο σκοτάδι, καθώς παρά τις προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης που γίνονται, εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα. Κατά πληροφορίες, το ρεύμα επανέρχεται για λίγο, αλλά διαρκώς γίνονται νέες διακοπές.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου έχουν γίνει μικροεκρήξεις σε πυλώνες.

Όπως διαβεβαιώνει ο ΔΕΔΔΗΕ, το πρόβλημα θα έχει επιλυθεί μέσα στο επόμενο διάστημα και η ηλεκτροδότηση θα έχει αποκατασταθεί σε ολόκληρο το τμήμα που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Πού οφείλεται η βλάβη

Το πρόβλημα αποδίδεται σε βλάβη δύο γραμμών μέσης τάσης στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Το αποτέλεσμα ήταν να τεθούν εκτός ηλεκτροδότησης τμήματα περιοχών στα νότια προάστια. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση, λέει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Στο σημείο όπου εντοπίζεται η βλάβη έχουν σπεύσει από νωρίς και πραγματοποιούν εργασίες συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΙδανική πρεμιέρα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό του Ρολάν Γκαρός
Επόμενο άρθροΤα κυβερνητικά «φάλτσα»: Από την αισχροκέρδεια των πολυεθνικών, στη σύνθεση των απορρυπαντικών και τούμπαλιν