«Προφανώς ο κ. Σκέρτσος είναι τόσο απορροφημένος από την έρευνα της σύνθεσης των απορρυπαντικών στην Ελλάδα και τη Γερμανία, που μάλλον «ξέχασε» ότι η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ με το άρθρο 119 του νόμου 5072/5.12.2023 όρισε ότι όλες οι δηλώσεις πόθεν έσχες (και οι αρχικές, όπως εν προκειμένω για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ) πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 30.6.2024».

Αυτό απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για τη δήλωση του κ. Σκέρτσου, σχολιάζοντας: «Τέτοια άγνοια από τον «άριστο» Υπουργό Επικρατείας του κου. Μητσοτάκη; Εκτός κι αν δεν πρόκειται για άγνοια, αλλά για «πλακίτσα»  του κου. Σκέρτσου και του κου. Μητσοτάκη  αναφορικά με την ακρίβεια σε βάρος της κοινωνίας».

«Κατηγορώ» για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εν είδει «υστερόγραφου» ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Κε. Σκέρτσο παρακολουθείτε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ιδιωτικές του δραστηριότητες; Προφανώς λοιπόν θα γνωρίζετε ότι η σημερινή του ιδιωτική μετάβαση πληρώθηκε αποκλειστικά από τον ίδιο και όχι από το δημόσιο ταμείο, σε αντίθεση με εσάς, τον κ. Μητσοτάκη και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης σας, που συνηθίζετε να «σηκώνετε» ακόμη και ελικόπτερα της Π.Α για ιδιωτική μετάβαση στην Επίδαυρο…».

Τι προηγήθηκε

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, είχε επανέλθει στο θέμα της Δήλωσης Περιουσιακών Στοιχείων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Αφήστε την ‘πλακίτσα’ και σοβαρευτείτε κύριε Στέφανε Κασσελάκη, όπως αρμόζει ο θεσμικός σας ρόλος. Παγκόσμια πρωτοτυπία είναι να μην έχετε καταθέσει παρανόμως, μετά την παρέλευση 90 ημερών από την ανάληψη των αρχηγικών σας καθηκόντων – και όπως ο νόμος ορίζει – την αρχική δήλωση περιουσιακής σας κατάστασης. Ή να ακούμε καινοφανείς απόψεις από συμβούλους σας. ότι το πόθεν έσχες ανάγεται στη σφαίρα του ‘κουτσομπολιού’!», δήλωσε ο Άκης Σκέρτσος.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜύκονος: Στα χέρια πιάστηκαν οι συνέταιροι γνωστής ψαροταβέρνας
Επόμενο άρθροΜέσα από το ταξίδι στην Αμερική ήθελα να βρω τον εαυτό μου