Τέλος στην αναμονή βάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Με ένα βίντεο και μια αναλυτική ανάρτηση ανταποκρίνεται στο μπαράζ δηλώσεων από την κυβερνητική πλειοψηφία για το πόθεν έσχες του και ανακοινώνει ότι θα δώσει απαντήσεις.

«Η στιγμή έφτασε. Αύριο, στην ομιλία της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζω όλη μου την περιουσιακή κατάσταση. Θα μπορούσα να περίμενα μέχρι την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από το νόμο. Παρόλα αυτά, όλα θα είναι στη διάθεσή σας». Με αυτά τα λόγια, κάνει γνωστό πως τη Δευτέρα (3 Ιουνίου, 2024) θα παρουσιάσει το πόθεν έσχες του στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια ομιλίας του. 

Στην  ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφει:

«Το κόμμα που σας κλέβει τα χρήματα από το πορτοφόλι με την αισχροκέρδεια στα σουπερμάρκετ, ζητάει το πόθεν έσχες μου. Το κόμμα που κάνει πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία με χρέη μισό δισ., ζητάει το πόθεν έσχες μου.

Ο πρωθυπουργός των 42 ακινήτων με τον μισθό του βουλευτή, ζητάει το πόθεν έσχες μου.

Τους ρωτάς:

-Τι κάνετε για την ακρίβεια; Απαντούν: Πόθεν έσχες

-Γιατί μοντάρατε και μπαζώσατε τα Τέμπη; Απαντούν: Πόθεν έσχες

-Γιατί αφήνετε τα νοσοκομεία να καταρρέουν και την εγκληματικότητα να οργιάζει; Απαντούν: Πόθεν έσχες…

Λοιπόν, η στιγμή έφτασε.

Αύριο, στην ομιλία της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζω όλη μου την περιουσιακή κατάσταση. Θα μπορούσα να περίμενα μέχρι την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από το νόμο. Παρόλα αυτά, όλα θα είναι στη διάθεσή σας. Όλα δουλεμένα. Όλα φορολογημένα στις ΗΠΑ, εκεί που έζησα. Κι εκεί, εν αντιθέσει με την Ελλάδα, δεν μπορείς να είσαι «αδιευκρίνιστος» και να κυκλοφορείς ελεύθερα. Διάφανος μπροστά σας. Γιατί για να καθαρίσουμε την Ελλάδα μας, χρειάζεται να έχουμε πρώτα απ’ όλα καθαρές σχέσεις μεταξύ μας. Όλα στο φως».Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜύκονος: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε κρουαζιερόπλοιο
Επόμενο άρθροΜπάμπης Στόκας: «Έχω κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά, δεν ταιριάζαμε»