Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ Άρης, καθώς άτομα με πρόβλημα όρασης έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν με ειδικό τρόπο τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η συγκεκριμένη κίνηση είχε ανακοινωθεί πριν το Game 2 των ημιτελικών της Basket League, με την κάμερα της ΕΡΤ να την αναδεικνύει λίγο πριν το τζάμπολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, αποδεικνύει ακόμα μια φορά πως οι έννοιες της συμπερίληψης και της ισότητας, υπηρετούνται στην πράξη μέσα από ακόμα μια πρωτοπόρα δράση!

Στον σημερινό (02/06, 16:45) εντός έδρας αγώνα, με τον Παναθηναϊκό AKTOR, εντός του «Nick Galis Hall», δημιουργήθηκε και θα έχει πλέον μόνιμη θέση, το ειδικό «Sight with Vision» box, στο οποίο θα φιλοξενούνται άτομα με προβλήματα όρασης, τα οποία θα παρακολουθούν τους αγώνες με Σχολιασμό Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής με τη μεθοδολογία ADeC)))livex, για ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες και εμποδιζόμενα άτομα σχετικά με την όραση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οργανισμός EΧΕDRAMark, unit of NKLabs, με τα πιο σύγχρονο διαθέσιμα εργαλεία ΑΙ τεχνολογίας και τη βραβευμένη μεθοδολογία ΑDeC)))livex κάνει τη δράση #basketbALL_is_for_ALL εφικτή στο πιο ιστορικό γήπεδο της χώρας, το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης. Με αυτό τον τρόπο το άθλημα γίνεται προσβάσιμο και συμπεριληπτικό σε ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες

Ο Σχολιασμός Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής είναι μια τάση σε διαρκή εξέλιξη και εφαρμογή στη βιομηχανία του θεάματος.

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαλαμάτα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής στην εθνική οδό – Νεκρός ο αναβάτης
Επόμενο άρθροΞάνθη: Συγκλονίζει ο παππούς του 20χρονου που έπεσε νεκρός σε τροχαίο – «Πήγα εγώ στην κηδεία του»