Το τελευταίο σποτ στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΚΕ.

Στο σποτ πρωταγωνιστούν ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Οι βουλευτές και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές αναφέρουν στο σποτ μια λέξη που «σημαίνει το ΚΚΕ». Οι λέξεις που αναφέρουν είναι οι «αγώνας, ελπίδα, αλήθεια, ιστορία, αξιοπρέπεια, ισοτιμία, συνέπεια, γνώση, αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια, ιδανικά, ανατροπή, αξίες, ήθος, δικαιοσύνη, αισιοδοξία, εμπιστοσύνη, αντοχή, προοπτική, δύναμη, έμπνευση, εντιμότητα».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουτσούμπας τονίζει πως «εμείς αυτοί είμαστε. Τώρα δυνατό ΚΚΕ».

Δείτε το σποτ:

Κουτσούμπας: Δυνατό ΚΚΕ για να ενισχυθεί το ρεύμα αμφισβήτησης

Ισχυρό ΚΚΕ για να «κοντύνει» η Νέα Δημοκρατία και να αποτύχει η «αμαρτωλή σοσιαλδημοκρατία» ζήτησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το εκλογικό σώμα, σημειώνοντας ότι ζητούμενο είναι «να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής που έχουν υλοποιήσει όλες οι κυβερνήσεις βασισμένες στις κατευθύνσεις της ΕΕ».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, «πρέπει να «κοντύνει» η κυβέρνηση της ΝΔ, να αποτύχουν οι προσπάθειες της αμαρτωλής Σοσιαλδημοκρατίας, να μη σκορπίσει η ψήφος σε δυνάμεις που εξαντλούν την παρέμβασή τους σε λαϊκίστικα σόου στη Βουλή, ενώ, βέβαια, κανένα πολιτικό μήνυμα δεν μπορεί να σταλεί με την αποχή».

Ο κ. Κουτσούμπας, τόνισε ότι «όσο πιο δυνατό βγει από αυτήν τη μάχη το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατός θα είναι ο λαός απέναντι στα δύσκολα που έχει να αντιμετωπίσει και σε όσα έρχονται από τις 10 Ιουνίου».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜαραθώνας: Τι λέει ο άνδρας που είδε πρώτος τη σορό με το βαρίδι στη θάλασσα του Σχινιά
Επόμενο άρθροΜε τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα στο πλευρό του στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του