Η Νάντια Κοντογεώργη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» του ΑΝΤ1. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει φέρει ο χρόνος στην προσωπική της ζωή.

Με αφορμή τη συνεργασία με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και τον Θανάση Τσαλταμπάση, αυτό το καλοκαίρι, η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη μίλησε στον Τάσο Μπιμπισίδη για το «I love Σου Κου».

Ειδικότερα, η Νάντια Κοντογεώργη σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι ότι αλλάζω, σε κάποια πράγματα ωριμάζω, σε κάποια πράγματα επαναπροσδιορίζομαι και βάζω περισσότερο την παιδική χαρά μέσα στα πράγματα. Τα τελευταία χρόνια έχω μειώσει πολύ το αυτομαστίγωμα και μου δίνω καμιά φορά το μπράβο, γιατί μου το χρωστάω και το αξίζω. Έχω βρεθεί μέσα από την ψυχοθεραπεία σε κομβικά σημεία αλήθειας χωρίς να έχει υπάρξει από τη ζωή κάποιο ενημερωτικό και το αντίθετο. Και από τη ζωή έχουν υπάρξει ενημερωτικά ούτως ώστε να μπω στη διαδικασία να μετακινηθώ».

«Μου άλλαξαν τη ζωή οι φίλοι ζωής μου, οι φίλοι που είχαμε ρωγμές και απομακρυνθήκαμε γιατί είναι μαθήματα και φυσικά οι έρωτες. Δεν θέλω όμως να απαντάω για την προσωπική μου ζωή γιατί μετά απομονώνονται πράγματα, φωτογραφίες και αυτά. «Α, είναι ερωτευμένη», «α, δεν είναι ερωτευμένη, είναι μόνη της», «πόσο χρονών είναι; Έχει παντρευτεί; Έχει κάνει κανένα παιδί; και τα λοιπά. Δεν θέλω να αποτελώ μέρος αυτής της συζήτησης, θέλω να με προστατεύω από αυτά».

 

«Φροντίζω πια να παίρνω τις αποστάσεις μου και να επανέρχομαι όταν και εγώ νιώθω ότι είμαι εκεί και μπορώ να προσφέρω κάτι από το υγιές μου κομμάτι και όχι από το υστέρημά μου λόγω της συναισθηματικής μου εξάντλησης», συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, η Νάντια Κοντογεώργη.

To άρθρο Νάντια Κοντογεώργη: Τα τελευταία χρόνια έχω μειώσει πολύ το αυτομαστίγωμα και μου λέω μπράβο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Κασσελάκης δίνει το πόθεν έσχες, οι πολίτες, όμως, στα μισά του μήνα δεν έσχες τίποτα λόγω του αίσχους της ακρίβειας
Επόμενο άρθροΚοινωνικός τουρισμός: Ξεκινούν σήμερα οι ηλεκτρονικές αιτήσεις