Μετά από αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, στο ενισχυμένο φετινό πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2024-2025 οι δικαιούχοι της Θεσσαλίας θα μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν, χωρίς καμία συμμετοχή των δικαιούχων. Θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα παραπάνω κίνητρο για να επιλέξουν την περιοχή μας για τις διακοπές τους.

Σημειωτόν, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή τους στο «Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων-Ανέργων περιόδου 2024-2025» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ξεκινά σήμερα στις 18:00 και το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2024.

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας συνεχίζει ακούραστα με δίκαια πάντα και τεκμηριωμένα αιτήματα, κάποια εξ αυτών ευτυχώς εισακούγονται από την πολιτεία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι να ικανοποιηθούν όλα όσα διεκδικούμε.Δυναμώνουμε τη συλλογική διεκδίκηση και καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά.

Η Θεσσαλία οφείλει να στηριχθεί έμπρακτα μετά τις τελευταίες καταστροφές που υπέστη, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει σημαντικό επιπλέον εισόδημα στη χώρα, καθώς επίσης και να διευρύνει την εποχικότητα κάνοντας τον έναν προορισμό 12 μήνες το χρόνο.

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Αλ. Μεϊκόπουλος – Ερωτήματα για την μόλυνση του νερού και τις ενέργειες πρόληψης και αντιμετώπισης
Επόμενο άρθροΒόλος: Επιστολή Δημάρχου Ρ. Φεραίου για την εξέλιξη του προβλήματος με το μολυσμένο δίκτυο υδροδότησης