Σε αιματηρό περιστατικό μετετράπη η διασκέδαση μιας παρέας φίλων στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα ένας 35χρονος κτηνοτρόφος να δεχτεί επίθεση με μαχαίρι.

Δράστης και θύμα διασκέδαζαν μαζί σε μπαρ της περιοχής του δήμου Χερσονήσου μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν και αποφάσισαν να φύγουν για τα σπίτια τους.

Το θύμα είπε «ντροπή να αφήσουμε απλήρωτο λογαριασμό» και δέχτηκε επίθεση από τον δράστη

Όπως αναφέρει το creta24.gr, τα μέλη της παρέας αποφάσισαν να το διαλύσουν αφού είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με τον δράστη να πηγαίνει να πληρώσει τον λογαριασμό δίνοντας χαρτονόμισμα των 500 ευρώ.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος όμως δεν είχαν να του δώσουν ρέστα και εκείνος απάντησε ότι θα περάσει κάποια άλλη στιγμή να πληρώσει. Τότε ο κτηνοτρόφος παρενέβη και είπε στον φίλο του να πληρώσει καθώς θα ήταν ντροπή να αφήσουν απλήρωτο λογαριασμό και να φύγουν.

Ο δράστης ως φαίνεται πήρε βαρέως αυτή την κουβέντα και έβγαλε μαχαίρι εναντίον του κτηνοτρόφου επιχειρώντας να τον χτυπήσει στην κοιλιά.

Το θύμα για καλή του τύχη αντέδρασε γρήγορα αντιλαμβανόμενος την κίνηση του φίλου του και πρόλαβε να καλύψει το σώμα του με τα χέρια του, όπου και τελικά τραυματίστηκε γλιτώνοντας τα χειρότερα.

Ο δράστης του αιματηρού περιστατικού κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται από την αστυνομία.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροMytilineos: «Metlen» το νέο όνομα
Επόμενο άρθροΑνδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κήρυξε 7 φορές τέλος της ακρίβειας – Ο Κασσελάκης επιλέγει φορολογικούς παραδείσους