Στην ενημέρωση των συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχολίασε την παρουσίαση της περιουσιακής κατάστασης που έκανε την Δευτέρα, ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «Αυτό που κατέθεσε – έδειξε και έστειλε στη συνέχεια, δεν είναι πόθεν έσχες. Η διαδικασία είναι πολύ συγκεκριμένη και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μας έδειξε, το μονοσέλιδο excel», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Ακόμη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «όταν αναφέρεσαι σε δάνεια, πρέπει να εξηγείς τι είναι. Όταν αναφέρεσαι σε κάποιο έσοδο, πρέπει να αναφέρει από που είναι. Αυτό δεν ήταν πόθεν έσχες».

«Υπάρχει μια παραβίαση της νομοθεσίας»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως δήλωσε στην παρουσίαση που έκανε χθες, παρέμενε σε αλλοδαπή εταιρία και αφού εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Έχουμε μια διαπίστωση την οποία κανείς δεν αμφισβητεί, ότι υπάρχει μια παραβίαση της νομοθεσίας.», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Πρόσθεσε δε ότι «Έπρεπε να έχει αποχωρήσει από οποιαδήποτε αλλοδαπή εταιρία ως αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατά δήλωσή του πλέον, 31/12/23 τουλάχιστον, παρέμενε σε αλλοδαπή εταιρεία.

Αυτό είναι ένα ζήτημα προφανώς που θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, όχι εμάς, αλλά το σημειώνουμε γιατί δε συμβαίνει καθημερινά. Το ποιες διαδικασίες θα κινηθούν από τη Δικαιοσύνη, είναι δουλειά της Δικαιοσύνης», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Δείτε το βίντεο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧίος: Φωτιά στην περιοχή Βίκι – Επιχειρούν εναέρια μέσα
Επόμενο άρθροΔεν με ενδιαφέρει πλέον η καψούρα, αλλά ο έρωτας