Ένα απίστευτο επεισόδιο μεταξύ γειτόνων, με πυροβολισμούς, απειλές και μηνύσεις, έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή, σε χωριό στο νότιο Πήλιο.

Ένας 55χρονος, πήγε με την καραμπίνα του, έξω από το σπίτι του γείτονά του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το χωριό. Κι αυτό, γιατί δέχτηκε αγωγή για μια αυθαίρετη μεταλλική κατασκευή.

Απίστευτο επεισόδιο

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 55χρονος τεχνίτης, έστησε στην αυλή του μια αυθαίρετη μεταλλική κατασκευή. Κάτι που ενόχλησε τον 75χρονο γείτονά του, ο οποίος του ζήτησε τον λόγο και μάλιστα φέρεται να τον “κάρφωσε” στην Πολεοδομία, όπως μεταδίδουν τα gegonotanews.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για αύριο

Ο τεχνίτης, έλαβε την κλήση την περασμένη Παρασκευή και μόλις ο 75χρονος εμφανίστηκε την Κυριακή στο εξοχικό του, δημιουργήθηκε το επεισόδιο.

O 55χρονος άρπαξε την καραμπίνα του, πήγε στην διπλανή αυλή και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Έβριζε “θεούς και δαίμονες” και “εκτόξευε” απειλές με τον 75χρονο τρομοκρατημένο να κλειδαμπαρώνεται μέσα στο σπίτι του και να καλεί την αστυνομία.

Οι δύο γείτονες μέχρι πριν ένα χρόνο διατηρούσαν καλές σχέσεις, ενώ ο 55χρονος φρόντιζε το εξοχικό του 75χρονου που ζει μόνιμα στην Αθήνα, καθώς τους χωρίζει μια μεσοτοιχία.

Μόλις όμως έλαβε την κλήση για το δικαστήριο σήκωσε το χωριό στο πόδι και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, μέσα στην αυλή του γείτονα, ο οποίος όταν έφτασε η αστυνομία κατέθεσε μήνυση για απειλή και εξύβριση.

Ο 55χρονος από την πλευρά του κατέθεσε επίσης μήνυση για ψευδή καταμήνυση και οι δύο μαζί οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, από όπου ζήτησαν προθεσμία για αύριο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑρτέμιδα: Συναγερμός στις Αρχές από επίθεση με γκαζάκια σε καφετέρια
Επόμενο άρθροΤι ψάχνουν Μητσοτάκης και Δένδιας στα ναυπηγεία της Λοριάν – Τα σενάρια για νέα εξοπλιστικά