Βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις επερχόμενες αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «η αλήθεια είναι ότι η ευρηματικότητα της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το που πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για την τρομερή ακρίβεια που ταλανίζει τους πολίτες, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο».

«Δεν θα πρέπει να ευελπιστούν οι πολίτες σε ουσιαστικές παρεμβάσεις»

Ακολούθως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως «οι αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος που φτάνουν στο 45% μπορεί σε μία οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση να χτυπούσαν συναγερμό. Μπορεί οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση να έψαχνε ήδη τρόπους για το πως θα βοηθήσει τους καταναλωτές να αντεπεξέλθουν. Όμως αυτό δεν ισχύει και για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

«Το πολύ πολύ να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστολή στον… Αίολο»

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης άλλωστε ξεπέρασε το θέμα ρίχνοντας την ευθύνη στους… ανέμους: «Μπορεί να μη φύσηξε όσο θα περιμέναμε» τόλμησε να ξεστομίσει, δίχως ίχνος ντροπής κι έληξε το ζήτημα με συνοπτικές διαδικασίες».

Τέλος, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει δηκτικά πως «συνεπώς δεν θα πρέπει να ευελπιστούν οι πολίτες σε ουσιαστικές παρεμβάσεις. Το πολύ πολύ να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστολή στον… Αίολο».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚρήτη: Συγκλονισμένη η γιαγιά της 3χρονης – «Έχει σημάδια παντού, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της ασέλγειας»
Επόμενο άρθροΝάπολι: Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Κόντε