“Εφόσον η δικαιοσύνη είναι αντικειμενική, θα αθωωθεί” τόνισε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για την αναβολή που πήρε το Εφετείο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

“Καλά τον είδα, δόξα τω Θεώ. Έχει να πει πολλά μετά το δικαστήριο. Αν γινόταν το Εφετείο, θα έλεγα ό,τι είπα την προηγούμενη φορά κι ό,τι ξέρω για τον Πέτρο. Τον ήξερα από μικρή και δεν έχει δώσει δείγματα ανθρώπου που θα βίαζε μία κοπέλα -να φλέρταρε ναι- και θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν για να γίνουν κάτι άλλο από αυτό που ήταν.

Στο πρωτόδικο έχει αθωωθεί ευτυχώς για τον υποτιθέμενο βιασμό και για τις απόπειρες είχα πει ότι δεν υπήρχε απόπειρα γιατί οι κοπέλες, οι οποίες είπανε ότι προσπάθησε να τις βιάσει, ανέφεραν ότι από μόνες τους έφυγαν” ανέφερε η Βίκυ Πρωτογεράκη και πρόσθεσε:

“Εφόσον η δικαιοσύνη είναι αντικειμενική, θα αθωωθεί. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν έξαλλος γιατί ένας συνάδελφός μας βγήκε και είπε για τον ίδιο διάφορα, ενώ δεν έχουν συνεργαστεί και δεν τον γνωρίζει προσωπικά.

Ο Πέτρος παρακολουθεί όσα τον αφορούν. Έχω πολύ καιρό να μιλήσω με τον Πέτρο και τη σύζυγό του γιατί δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σκεφτόμουν το πόσο κακό του έχουν κάνει. Αυτό το παιδί που ήταν ταλαντούχο κι ό,τι έκανε το έκανε με την αξία του.

 

Ας μην ανοίξουμε το στόμα μας να πούμε τι γίνεται σε αυτόν τον χώρο. Μη ζητάμε εξιλαστήρια θύματα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει να προσφέρει πολλά και δεν ξέρω ποια είναι η διάθεσή του”.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧαρίτσης: Οργισμένοι οι πολίτες παρακολουθούν Μητσοτάκη και Κασσελάκη να σέρνουν ένα γαϊτανάκι εκατομμυρίων
Επόμενο άρθροΤο «αντίο» του Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό