Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά την απώλεια του αδερφού του Νίκου, μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος και εξήγησε πως ο ίδιος και η οικογένειά του διαχειρίζονται την απώλεια.

Η Λελέ δεν έχει πάει, αλλά εγώ μπόρεσα και πήγα στο καφενεδάκι του Νίκου, το οποίο το δουλεύει ο γιος του ο Δημήτρης και έφαγα. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να πάρεις μία απόφαση»  εξομολογήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Για τον Νίκο προσπαθούσα εγώ πιο πολύ για τη Λελέ. Με τον Νίκο τη χάσαμε τη Λελέ. Εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα καλά. Η Λελέ δεν έχει πάει, αλλά εγώ μπόρεσα και πήγα στο καφενεδάκι του Νίκου, το οποίο το δουλεύει ο γιος του ο Δημήτρης και έφαγα. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να πάρεις μία απόφαση.

Είτε συνεχίζεις είτε όχι κι η Λελέ δεν έχει συνεχίσει ακόμα. Όλοι του είχαμε αδυναμία, αλλά τη Λελέ εκεί την έχασα» περιέγραψε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Η μαμά μου είναι μία χαρά, δεν μπορεί να πονέσει άλλο. Δεν νιώθει πόνο κι αυτό καταλαβαίνω πια από τη μάνα μου γιατί έχει χάσει δύο παιδιά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Παιδιά που ήμασταν μία γροθιά η οικογένεια απίστευτη» πρόσθεσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέθανε 86χρονος συνταξιούχος της ΑΓΕΤ στο Βόλο
Επόμενο άρθροΟλυμπιακός: Έντονος διάλογος Μπαρτζώκα με Γκος